HTC vs. iPhone


                  Haha! Tog ett kort innan jag körde in till stan i lördags
                             o fick nu syn på mina krokiga fingrar XD
          
Jaja, jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle :P


Justja, tänkte passa på o göra lite reklam nu när jag inte är me i SR eller SVT ;P 
Min stenålders-mobil jag hade förrut o som jag ännu hade i stlm för nån helg sen gick ju o dog ifrån mig, så jag blev tvungen att kolla på en ny. Jag stod faktiskt nån timme o vägde mellan iPhone o HTC.. men tog mitt förnuft tillfånga o köpte mig en HTC Desire. Mycket billigare än iPhone 4 som jag va lite inne på (som försäljarn rekomenderade mer än väl, den är ju så lätt o lära sig, snabb, skarp, smart osv) men jag är superdupernöjd me min HTC faktiskt!! Trodde innan att jag skulle få svårt o lära mig den, eftersom jag är en icke-teknisk o helt-ointresserad-av-hi-tec-tjej, men jag har fått himla schysst support av vänner o tycker att jag lärt mig den skitbra såhär långt.
Sen har jag ju alltid tyckt att det ser mindre bra ut o känns lite osocialt att va beroende av sin mobil men jag har väl blivit en av dom nu o tycker inte att det är så dumt längre ;P "Alla andra" är ju det. Det är ju dit utvecklingen tar oss. Det ska va så nu för tiden. Ja du förstår...jag erkänner...jag erkänner mig svag! Men jag är oxå nöjd o gillar't!!

       

Tog nåra kast stenvarpa ikväll me mitt sten-lag till Stångaspelen. Imorrn tränar jag aluminium me bl.a "Bullen" som jag ska kasta par me i Stånga. Ser fram emot den helgen som fan! Dels för att det är en kul tävling sen är det min första helg på 4 veckor semester ;)  High five!

      

HejPusSes


Tiden går fort när man har roligt?!


Ajaj, är lite dålig på att uppdatera nu för ti'n men vardagen är inte riktigt som vanligt för mig just nu, rutinerna är helt ur balans. Vet inte ens vart jag ska sova på nätterna. Lite spänning i den grå vardagen ;) Det är så att syrran me familj får renoverat i typ alla rum samtidigt hemma i huset så dom kan inte bo där, därför bor dom här i min lilla 2:a (vi är då 5 pers.) o ibland sover nåra av oss i röran i huset för att underlätta på vardagarna. Jaja, det funkar fint!!! o det finns en ände på det hela så vi överlever o är glada så länge man kan va utomhus!!




Det är dom här galningarna jag delar livet me just nu ♥





Så har jag avklarat första lilla försiktiga dopp av halv kropp i havet tillsammans me missT misterM o lilleV



Björn surfar




Tjejen som knappt bär nå smycken köpte faktiskt lite blingbling i sthlm





Helgen är äntligen här o det enda som finns i min skalle är att det ska bli så förbannat skönt o få sova!! Sen blir det såklart fest oxå, men det kommer i andra hand just nu ;P
HejPusSes



En tanke. En känsla. Just nu.



         

Såna här kvällar kan jag faktiskt tänka mig o bo i stan! Tänk att få gå ner till en uteservering. Eller bara placera sin härligt solbrända/sönderstekta rumpa på strandpromenaden. Eller gå till en granne o ta sig ett glas vin i solnedgången?! En kväll mitt i veckan. En kväll då man inte har nåt annat för sig. Bara vill chilla. Skratta. Gosa. Varva ner o ta det lugnt över ett glas eller två. Eller tre. Eller tillome sju. Tänk att kunna GÅ till allt detta o sen GÅ hem utan att tycka det är för långt. Eller dyrt. Eller köra en spontanfylla i mysdressen. Klä läpparna i ett rött läppstift för att piffa till sig inför en krog som sen lockar me bra o dansvänlig musik. Spontaniteten lockar. Spontaniteten känns begränsad här ute. Men den lockar. O den är här nu. Trots att kroppen inte fått nån alkohol ikväll. Det är nog solen. Solen har sänt ut känslan i mig. Värmen som ännu sveper genom luften ikväll där balkongdörrn står öppen efter 23. Sommar? Är det sommarn som ger mig känslan? Känslan av att vilja va mer spontan? Mmm den lockar!

Utbringar härmed (iaf i fantasin) en skål för vackra ord som ger vacker känsla!


3 töisar vilse i storstan


På färjan mötte vi Peg. Kul o höra lite om hennes äventyr o få uppdaterat vad A-kusinen gjort sen sist (vi snackar nog 10 år tillbax minst..) Resan över sjöen gick snabbt o smärtfritt!!



Skogskyrkogården hade vi som första inriktning o bilresan me min Mazda o mig själv som chaufför o brudarna som kartläsare hittade vi huset i Tallkrogen på första försöket faktiskt! Väl framme var vi såklart värda ett glas vin, salta kex o goa ostar! Visst hade vi problem att få igång tv:n me alla boxar o kontroller o graj men så va trötta oxå ;P Vi sov gott den natten iaf o såg fram emot en hel dag av shopping i Nacka forum!!

     



Fredagen va grym (o "grymt" kan ju betyda två helt olika saker...!!!). Eftersom jag innan hade sagt till brudarna o lovat mig själv att jag inte behöver köra inne i storstan skulle vi ta oss kommunalt me tunnelbana o buss. Men när vi vaknade kom Carra på att Nacka forum bara ligger in på nästa infart längs me stora vägen så det var ju inga problem (tyckte vi allihop) Härligt!! Slipper vi ju kånka runt alla kassarna me kläder, skor, vinflaskor o mat på tuben! Såååååå...me GPS:en i kartläsarens hand o en vägbeskrivning av husägaren gasade vi ut på 73:an(?) me sikte på nästa infart...där är den...eller oj där VAR den...wroooom...FAN! Vi åkte förbi. Äh vi tar nästa...naj det kom ju aldrig nån nästa..plötsligt kände jag igen mig o insåg att vi var påväg in mot stan. Helvete! Jag bakom ratten blev svettig o stel, Carra ringde i panik till husägarn i hopp om hjälp o Tessan va grym, lugn o me lite tur snirklade vi oss nån kilometer där inne bland alla flerfiliga o mötande vägar o rödlysen o avfarter o...snurrigt kan vi sammanfatta det utan att ljuga!! Haha! Me ett nervöst fniss hela tiden tog vi oss ut därifrån o åkte tillbaka på ruta 1 o hamnade sen i Nacka. Shit! Vill inte göra om det men kan bli lite stolt att vi redde ut det!! 
Väl framme hittade vi allihop kläder som vi letade efter o mer därtill! Carra fick en ny sommar-garderob o vi andra kompleterade den lilla som fanns innan me grejer som kommer bäras sommarn 2011!! Nacka forum fick typ 6 timmar me oss. 
När vi kom hem satte vi oss o åt tre olika rätter på terassen me gassande sol o en kväll Sthlm by night! Vår guide Klara kom ut till oss o tog ett glas, snackade skit, såg Sverige vinna mot Moldavien os en in mot stan där vi mötte upp "Lena me dom snygga bena" me irländsk pojkvän o dansade i 3 timmar på ett dansställe! Mobilen som låg i bh:n i brist på väska o fickor blev fuktskadad, haha, o är död sen den dan.. Måste skaffa ny o är VÄLDIGT orolig att det kommer bli en iPhone :/



På lördagen skulle vi äntligen få göra det som resan var bokad för, testa brudklänningar!! Carra ska gifta sig nästa sommar o ville få lite inspiritation. Hon va sjukt vacker!! o fick nog lite ideér om hur hon vill ha sin blivande klänning! Resten av dan blev mysig me lite stros på drottningsgatan o packning o hemresa.

   

Shit, känns som att jag missat hur mycket som helst att berätta menmen..som guldfisk kan du inte begära mer än så här ;P
Tack tjejer för en härlig resa! HejPusSes

2007-2011


Oj! Såg just att jag haft min Olympus Digitalkamera sen 2007!!
Haha! Många garvar åt mig det vet jag!!
Men jag är fan skitnöjd me att den hängt me så länge o jag är knappast känd som prylbög så det förvånar heller ingen ;P


Signe 2007



2008



2009



2010



2011




Några år - Några försök till förändring..


RSS 2.0