Skärpning tösabit!


Ajsingbajsing! Har totalt tappat motivationen o orken till att träna o äta rätt :( WTF! Redan?!?!?!?! För bara en månad sen kände jag att inget kunde stoppa mig o min motivation!! Jag har idag gått upp "allt" det jag gick ner i januari o februari.. Så jävla skitdåligt av mig själv att tappa greppet så lätt!!
Uschijademej (som värmlänningen Hanna Hellqvist säger)! Dessutom, om 5 veckor ska jag hoppa i bikinin o klä mig i tunna plagg o bara tanken på det skrämmer mig lite idag!
Så hur hittar jag tillbaka???

Nu är det fredag o jag får absolut inte käka nåt onyttigt, för börjar jag, går det tydligen inte att hindra mig.. I'm unstoppable ;P (Tyvärr åt fel håll kände jag nu när ordet klingar positivt!)

Naj det är inte en dag för sent, jag börjar NU! Skärpning! 
För skärper du dig - får du resultat! 
..o får du resultat - mår du bra! 
..o mår du bra - kan du ge mer av dig själv! 
..o kan du ge mer av dig själv - kanske han gillar dig mer o mer för varje dag som går! 
..o gillar han dig mer - älskar du livet! Som i sin tur kan va meningen me livet?!

Så får det bli! Jag drar åt skärpet hårdare o ger mig fan på nåt som jag ju bara mår bra av! Easy!


Naj nu åker springskorna på direkt! "Run bitch, RUUUUUUUN!"  :)
Ha det mys alla fredagsmysare! HejPusSpring



Hallå skyltansvarige, är du full ella??


                                     Man kan ju börje undre!!

 
Jag har en dröm om att bo så nära mitt jobb att jag kan cykla dit o hem året runt. Den drömmen kan snart besannas TROTS att jag bor kvar i Roma o jobbar i Hemse o startar hemifrån som vanligt... dom sätter nämligen upp fler 60-skyltar!! Jag har idag, me våra härligt torra vägar, lite smått skitsvårt att hålla 80...så 60 känns som en omöjlighet måste jag erkänna!


Men vänta nu!!! Det sitter ju 2st. 60-skyltar...
+=
         
         Eller är jag helt ute o cyklar? ;)








Jag hoppas den här kommer upp precis innan Hemse snart!


Självklart gör jag som den ovan säger o svänger av här istället
 (läs: Brömsebrovägen)

me min fete


flyttar snart till


byta liv o bli religös o gå me i


skaffa sig lite


o leva så tills man blir




Who knows?



Är det LillLördag så är det



       

Trött, tröttare, tröttast
Me, myself & I



Jo fisakran, det är bara förnamnet! Har nu jobbat över en tredje dag irad o ikväll har jag inte gjort ett jota!! Känns sjukt skönt faktiskt! Bestämde redan i förmiddas att jag skulle köra en fettokissekväll framför burkarna!! O här sitter jag me en påse chips, dip (mindre god iofs) o en flaska Loka. Tyvärr är det inte mycket kul på tevejen men då finns alltid back-upen mr.Laptop som alltid ställer upp o underhåller mig. Hoppas även på att ligga isäng klockan 20 där jag ska varva ner o "somna in" tidigt!!
Sitter o planerar helgen oxå, eftersom Jocke jobbar ska jag passa på o göra lite nytta. Typ byta däck, tändstift o vindrutetorkare på bilen, deklarera, hälsa på Mam & Pap, städa o fixa hemma. Hoppas självklart på sol o vårkänslor oxå, är ju sugen på en utflykt nånstans. Nån som är sugen???? Hör av di vettja!


HejPusSes


Har flyttat


Yes, bor numer i min OnePiece! Den här har jag varit sugen på i typ ett halvår o för nåra veckor sen blundade jag för priset o köpte mig en! Den är sjukt mysig att strosa runt i hemma, ångrar inte en enda krona!! O ännu gladare blev jag när jag fick se minen på dalmasen som fick en i present av mig i helgen. Han blev både glad o han är het i den!!

                 
                                 


Den här fick Jocke av mig.
P.S Killen på bilden är inte min dalmas!                                                   
              OnePiece College


Då har vi beordrad övertid igen, vad sitter då bättre efter 11 timmar på jobbet än att gosa ner sig i sin OnPiece i soffan me köttfärssås o måndags-tv? Nada just nu ;) 
    HejMySes


Skor sökes




Jag är ute efter ett par ljusgröna Converse (eller kopia).
Vet Du om jag kan hitta dom här på ön??????


Spänningen är oliiiidlig!


Wohoo! Äntligen har presenten till Jocke kommit o jag är sjuuuukt spänd på om han gillar den lika mycket som jag?! Det märker vi på lördag för då fyller ju hjärtat 30+. 
Ska bli riktigt kul o se hans min (se nedan) o lyssna till kommentaren när han river upp pappret!!! Längtar lite nu faktiskt :)

                           Typ

 

                      eller



      eller så kanske jag får en



         och ett Tack?

Jag tar en stor risk, det är jag medveten om. And I like it!! ;)



Jag har bara en massa roligt resten av veckan nu o det gör mig glad!
Imorrn ska jag hämta J & H i plugget o i stan möter vi upp systra mi. Vi ska shoppa tuffa kläder som dom ska ha på deras dansshow om nåra helger. Shit, jag ser verkligen fram emot att få se dom dansa! Efter det ska jag få träna, ska köra ett hårt pass me mig själv!! Kanske tillome hinner me en pussokram på Brömsebroväg innan jag åker hem o snarkar?!
På fredag avrundar jag en dryg vecka me mina jobbarkompisar på Kanonen. Spöar dom först i bowling, käkar buffé o hur den kvällen slutar vet man aldrig?!

Preciiiiis såhär kommer mina käglor flyga!! ;)

Lördagen är Jockes! Gissar att det blir en skön sovmorron halva dan, sen upp o fixa lite inför kvällen då det dyker upp nåra som vill skåla! Kvällen spås bli lång o jag hoppas även få gratta en annan partyprisse ute den natten!
Söndag...hmm...ska man passa på o va bakis då kanske? Jag tänker iaf inte boka in nåt denna heliga vilodag än ;P

 

HejPusSes


Bollommor


När jag blev varslad från G.A.D för nåt år sen gick jag i seriösa florist-tankar.
O jag lockas ännu när jag ser dessa skönheter!! 
I detta inlägg visas buketter i form av en boll, därav rubriken ;)

Jag blir sjukt varm i hela kroppen när jag ser alla vackra färger!!











Nåt mer som ligger mig varmt om hjärtat är murgrönan.
Den hoppas jag ska få pryda mitt framtida hus både ute o inne!













Det är tanken som räknas


Alla skriver på fejan o alla på jobbet klagar på att dom är trötta. Urk! Tyvärr känner jag likadant. Kan vi inte gå ihop o försöka inbilla oss själva o alla omrking oss att vi är pigga istället?? JAG är pigg! Jag ÄR pigg!! Jag är PIGG!!! Japp jag är pigg! Som en spigg! ...eeeh...imorrn kanske?!

Solen kom iaf fram såhär lagom efter helgen, den ger ju ändå lite energi måste jag erkänna! O jag får nu slänga mig i soffan efter en dryg dag på jobbet. Önskar bara jag hade min trötta kärlek här hos mig <3 Då skulle allt va guld!
HejPusSnark

           


bakis.nu


Shit pommes sicken spontanfylla det blev igår. Klockan 23 hämtade vi brorsan som skulle ner på krogen o svaga som vi är föll vi för kompistrycket.....hrm......ja inte för att Jesper på nåt sätt försökte övertala oss att ta ett glas me han, naj det fixade vi så bra själva. 2 glas vin, ner på Munk, shotade nåra för många på den timmen vi var där, efterfest hos Marie o PANG var jag askalas!!! Hue!! Men kul hade vi!! :)
Jag vaknade i soffan o såg en lapp på bordet:

"Hej sötis!
Om du tänker envisas med att bo på soffan, så tänker jag envisas med att bo i badrummet!
Puss//Jocke
PS: Du är vrång...
<3 <3 <3 "

Gulle :) Gissa om jag blev förvånad när jag kollar mot dasset från soffan...en fot!! Jocke har alltså bäddat me bäddmadrass, kuddar o täcke o ligger o sover på dass. Haha!! Så jädra söt!

Idag blir det slappa för hela slanten ser det ut som?! Halva dan har ju redan gått o blyhjälmen är på. Solen envisas me att inte komma fram o det är måndag imorrn. Soffläge is da shit!
Önskar eder alla en fröjdefull söndag!

HejPusSes


Min nya?


Gu' va mysigt!!! Jag misstänker att jag har blivit me husdjur?! På dasset på jobbet springer nämligen en silverfisk varje gång jag pudrar näsan o han känns oväntat tam o lugn o fin sötgrodan :) För skall inte dom typ fly fältet så fort man tänder lampan eller entrar hans golv? Den här hälsar när man kommer in, han går runt som om jag inte var i närheten o han verkar inte alls bli störd när jag gör mina ärenden ;P Som jag sagt förrut så diggar jag dom små liven så det gör mig absolut iiiiingenting att han gör mig sällskap! Han ÄR o förblir störtskön!





RSS 2.0