Hot lips?


        

Wow! Röda läppar! Är det likamed hot lips tycker du? Jag kan tycka det är coolt, sött, hett, vackert o helt sjukt grymmesnyggt!! Men på mig själv vetefan?? Har faktiskt inte provat, men jag kan tänka mig att jag skulle känna mig som blekast i stan..o så måste man väl bättra på det stup i kvarten? Är det ens möjligt att äta? Jag drar alltid gaffeln me läpparna, gör jag det me tänderna ställer sig vartenda hårstrå på kroppen på mig. Kan man dricka utan att allt rött istället sitter kvar på glaset? Färgar det inte av sig på tänderna som man då måste gnugga på hela tiden? Bara tanken på att komma emot någons vita skjorta när man kramas får mig att bli nervös. Pussas då? Ska killen vars läppar man vill möta oxå behöva bära rött??


           
Wuphs... Sjukligt bleka läppar har vi här!! Hade ett hett rött läppstift gjort bilden?
               
                            
Jo lite sugen är ja allt! Men till nåt speciellt tillfälle isåfall.
Får se om jag får nåt ryck i sommar kanske?!

Nu ska handduken av huvudet... Japp jag har slängt i ännu en blond färg i hopp om nån nyans närmare bilden.




Vet han om att jag tränger mig på?


                      

Varje morron, måndag till fredag, vid typ tjugo i sex, känns det som att jag tränger mig på...han är garanterat nyvaken...inte alls generad när jag sneglar på honom...han står där nästan helt naken...jag har glasögonen på - så jag ser allt!!!! Hmm undrar om han vet att jag ser??
Haha spelar roll nu när jag har hittat min karl som jag får se naken när jag vill ;P Men det är iaf en man i Lojsta som varje morron, när vi kör förbi, står i sitt upplysta sovrum o klär på sig. Undrar om han skulle stå kvar just där om han visste att 2 tjejer varje morron råkar glutta in på honom? 
När jag tänker efter klär jag nog på mig vid fönstret jag oxå.. Men det är så sabla tidigt så det är ju inte en själ ute på just den gatan då?! Väl? Naj! Eller? Naj vem skulle det va? Hmm? Kanske ska vänta me o vinkla persiennerna ändå..


          





Drömma bör man - annars dör man (av tristess o längtan?)


Dagen har ägnats åt en ofrivillig känsla i denna vuxna kropp av en stark längtan efter att få ta hand om hus o familj! Det fullkomligt bubblar över när jag tänker tanken idag o jag undrar såklart om jag nånsin kommer att få uppleva min dröm?!

En liten bildbomb av mina tankar i väl valda google-bilder...

     

    



  

  
  

  

 









...nu tillbaka till verkligheten! Här ska kokas korv me bröd till matlådan!


 
Är nog inte så hungrig imorrn så det får räcka me 1 av den här sorten ;P

Gott & blandat


        
                                             Jocke's coola fläkt
           


Jissus vilken kontrast! Igår sken solen, det va fin barmark o vårkänslorna låg startklara att få blomma ut. Paps sa iofs att det skulle komma nån snöflinga på måndagmorron men så vaknar man o det ligger tjockt me snö på träden, tillome plogen var tvungen o köra en vända!! Trodde man inte!! Jag kanske gillar snö o vinter men inte på våren ;P Men ska vi va lite positiva så kan vi ju bocka av en av alla star-urar. O så fick man köra i snöstorm till jobbet o när det va dax att åka hem för dan var det lika fint som förra veckan; solsken, rena fina vägar, blommor som blommar o fåglar som kvittrar. Då blir man gla igen!!


             
Gillar den här gosiga bilden! Gillar oxå den lurvige!! Alltså killen till höger ;) Tjejen till vänster är söt men schizo..

Den här killen är nog den mest sov-glada jag träffat :) Så på söndagen låg jag rastlös o bakis-fri, skönt, ringde o väckte brorsan efter lunch o drog me han till Åminne för att fiska id i gothemsån. Visst det var det gött me frisk luft o lugn o ro vid vatten men nån fisk blev det tyvärr inte. Men somsagt, sitta där påklädd o kika på ett flöte som snurrar o har sig fram o tillbaka i skvalande vatten är rofullt. Att få napp är bara ett stort + i kanten på såna äventyr.  För det största jag nånsin fått på kroken är nog en fet strömming.. 

           
                  Här sitter jag me ett 5 meter långt spö o glor på ett flöte
                              som envist höll sig flytande




By the way, tryckte just i mig en semla! Ordentligt!
                                                                HejPusSes


Slår klubban i bordet den 24 mars 2011





Ska vi klubba att våren äntligen är här?? Jo det tycker jag! Det finns ganska mycket som flaggar för att det känns som att ön är redo för vår, typ: Att det är gruset på vägarna som stör nu, inte halkan längre. Det finns annat än vitt i trädgården, som gräs o gula vintergäck. Man ser vattnet rinna i kanalerna o vågorna går på havet för att isen har gett upp. Jag har tillome kört bil utan jacka 2 dar irad nu för att solen legat på o värmt upp bilen under dan. O så har vi såklart solbrillerna som åkt fram för att just solen strålar - som bara den kan!!
Okej, då är det är officiellt, härmed klubbar Signe Lindgren i sin lilla bloggbubbla att det *bank* är vår!!
Du är hjärtligt välkommen!!








Förtydligande


Förtydligande: Vi har inte tagit en paus jag o JockeSork! Det lät visst så när jag "kräktes" här i bloggen igår.. Najnaj vi skulle bara inte ses förrän på fredag igen, kändes så långt dit bara. 
Jaja jag har iaf vaknat me en härligare känsla i kroppen idag, hoppas den håller i sig o stiger tillsammans me solen som redan nu är påväg upp :)

Gotta go! Work work work!
Ha en bra dag, HejPusSes


V.Ä.R.D.E.L.Ö.S.T.nu


JAG ÄR UTTRÅKAD!! Helt slut har jag vart hela långa dan. Ögonen har typ gått i kors. Jag har längtat efter soffläge sen klockan 6 imorse. Tar mig trots det igenom dan o kör som ba satan hem för att få lägga huvudet på en mjuk kudde o sluta ögonen o sova. Fattar en bok i händerna för då vet jag garanterat att jag somnar inom kort. Läser. Myser me filt. Inte hungrig. MEN RASTLÖS & UTTRÅKAD! Helt värdelöst att ligga här själv ju! Jag slumrar till lite halvt men hör ännu all trafik som skall hem från jobbet susandes utanför. Känner inte igen min kropp. Visst brukar jag va trött men jag brukar inte sova så här dax. Är jag hungrig nu? Jocke ringer o vi ska inte ses på nåra dar. Det kryper i kroppen på mig. Jag är trött! I'm bored! Me don't like! Me want to va glad and feal good! Me want to njuta! Me want to ha det som alla andra?! För dom har det ju så jävla bra?! Ella?

Jaha, det här va väl kul o läsa?! ;P
Naj jag vet!! Inte ett smack!! Tanken är att jag kan få "spy" lite för att få ur mig det o efter "kräket" kanske kan få må bättre? Får se om det funkar.. Får väl ta o ställa mig vid spisen o göra mig lite mat. Pära o schnitzel me remouladsås blir det. Så ska jag fundera på va man kan hitta på på fredag. Vill göra nåt kul!! Vill ha nåt kul att se fram emot!! Vill vill vill!! :) Kom gärna me förslag, här är vi öppna för allt en värdelös dag som denna!! ;)


P.S. Ser nu att jag svär endel, det ber jag om ursäkt för!! Men idag får du faktiskt ha lite överséende ;) Ha en underbar lillördagskväll!!



Ännu en helg är historia

        
                      

Jag är verkligen ingen tjej man ser i teaterpubliken men när jag väl kommer iväg på nåt sånt är det ju skitkul o man undrar lite varför man inte gör det oftare?! I fredags bjöd mamma på "Allt eller inget" o jag fick mig nåra skratt o tyckte faktiskt den va riktigt bra!
Killen i mitten här nedanför spelade blyg o gjorde rollen skitbra o kul!! Jan Åström till vänster är väl känd för sin rossliga röst o sitt "onyktra" utséende men han har SJUKT bra sångröst! Trycker Gilla!! Dessutom spelar min kusin, Camilla Eriksson, den kvinnliga huvudrollen. Jätteduktig tjej ju!! Trodde jag inte för 15 år sen, för för mig va hon en tyst o lugn liten tjej då :) Allt annat idag! Kul o se!!

                      


När teatern va slut åkte jag hem till Jocke o så tog vi en promenad mitt i natten, i snön, i tysta Visby. Gosigt ju! Vad kan va skönare avslut på en arbetsvecka?! Behöver jag säga att jag sov som en kung den natten, tryggt brevid en man ;)

Lördag, då var det barnvakt-o-gymdax på förmiddan. Sen vidare o käka nåt me brorsan, för att sen stressa hem o göra sig iordning för 30-årsfest. Emma, Jockes nämsta tjejkompis(?) fyllde tant o det firade hon me go mat, mycket o god alkohol, roliga berättelser o bra grejer för att "lära känna" dom man inte kände innan, inklusive sig själv :O


Söta Emma som inte kan kalla sig i 20årsåldern längre ;)


Dukat i svart o rosa - jättefint!


"Summan kumma" i snapsvise-version me gotlänningarna 
Johne, Jens & Jonas i spetsen


Dancing queens resten :)





Idag är det grått men...


...igår var det ju urfint ute! Visst, jag jobbar inomhus o känner inte av dom eventuella minusgraderna när solen skiner dessa dagar i mars.. men jag fick verkligen vår o sommarkänsla på riktigt när jag genom dom skitiga fönstren såg solen skina hela dan! Jag blev riktigt avis när Mikke på jobbet skulle hem (jag jobbade ju sent) o sa att "Fan va skönt, du får komma ut i solen. O KOLLA, det är klarblå himmel oxå!!" Han kontrade me att "äh det är ju som du, me dina blå ögon o ditt blonda hår". Jag fick rulla den meningen en stund mellan öronen men kopplade tillslut o fick ett stort smile! "Det tar jag fan som en komplimang", sa jag nöjt. "Jo gör du det du, det va lixom meningen", tyckte han. Tihi!

Förtydligande för dig som inte hajade: 
Blå ögon ~ blå himmel. Blont hår ~ strålande sol ;)  
...eller blont o blont...det är ju typ rosa slingor i...hmrf...får ta det som att han såg det som en soluppgång! Som för övrigt var årets finaste just imorse!! Måste nog bära me mig min kamera lite oftare!!



För att koppla bort det gråa ute kör jag lite sommarvisor/låtar på tuben ikväll o minns bl.a. tillbaka till avslutningarna i småskolan i Barlingbo.

   

http://www.youtube.com/watch?v=W7vGq4BiC9s

Den blomstertid nu kommer
Nu grönskar det
Uti vår hage
Idas sommarvisa
Änglamark
Sol, vind o vatten
Sommaren är kort
Öppna landskap
34:an (Kan kanske va lite märklig bland dom fina visorna men den körde nog 6:orna i vår skola har guldfisken för sig..?)
m.fl.

   

Imorrn är det fredag! Glöm inte det!! HejPusSes



Vill bara banka lite vett i snorungarna!!


SÅÅÅÅååååå, nu börjar jag lugna ner mig....har vart smått upprörd en stund ikväll...

           

Jag jobbade över två timmar ikväll, åkte från Hemse kl 18.10, då vill man bara hem i lugn o ro!! Men istället gjorde nåra "rara" ungdomar mig uppretad så adrenalinet sprutade påväg hem från mina samåkare. På den lilla krokiga vägen från Atlingbo till Roma kom det ifatt en bil me hel-lyse + extraljus o lägger sig tätt bakom mig där jag kör i typ 70. Som en hint om att "du har glömt att blända av" sätter jag igång varningsblinkersen o väntar mig att snart slippa bli bländad... Men nahaj? Inte det? Varför inte dåra? Naj han ligger kvar precis bakom o kör ännu me alla sina starka lysen. Hmm okej, då får jag väl bromsa in lite som en hint att "HALLÅÅÅÅÅÅÅ det är lite störigt!!!" Men det hjälper ju knappast. Jag sänker då farten för att visa att jag menar allvar, tänker fan inte ta nån skit från nån som dissar mig så. Vi närmar oss T-korsningen där vi ska av mot Roma, jag saktar in, kör sakta sakta o försöker se om jag känner igen bilen eller den som kör men naj det gör jag inte. Jag kör ännu väldigt sakta för att försöka få honom att tro att han kan få köra om. HA! Han gick på det! Perfekt, då slänger jag gaspedalen i botten o han kommer inte om me sin skrotbil :P Idiot! Tillslut låter jag honom köra om innan vi är framme vid stora vägen i Roma o jag blinkar me mina hel-lysen o har hel-lyse på när jag ligger efter honom. Han skiter i att visa vilket håll han ska men vi ska tyvärr åt samma håll. Suck! Visste redan då att han skulle dryga sig vidare. O det gjorde han, han körde sakta, körde tillome upp på trottoaren för att försöka få mig före men det fick han inte! Tillslut kom det andra bilar ifatt oss o han fick ge sig :P Jag ska bort på ICA o handla, han blinkar in mot Konsum men ångrar sig när han ser att inte jag blinkar in där o kör vidare...då börjar istället jag blinka o kör in där han just missade. Iddi! Jag kör bort på ICA, han svänger av mot samhället o vänder. Jag parkerar o ställer mig för att se vem fan det är när han kör emot mig o jag blänger...haha! Usch va löjligt! Men ville visa att jag inte är feg..eeeh tror ja?! Jaja han kör förbi o jag handlar. När jag kommer ut igen ser jag honom köra från konsumparkeringen o ska ut på vägen, han stannar o väntar antagligen på mig. Jag tänker inte låta honom komma bakom mig så jag kör bort bakom honom. Jag blinkar vänster o han kör höger, FAN han läste mig lite för bra där :P Jag lämnar en bil emellan oss som en önskan att bli av me skiten men han svänger in mot pressbyrån o väntar in mig. "Jaja men kom da, kom ut o se att det är en tjej du muckar me" :P Jag kör hem till mig o ser då att dom kör bort på pizzerian. Jag går bort dit o ser att dom går in. Jag ställer mig bakom dom o undrar om dom haft kul. -Öh va?, fick jag som svar. -Jo i bilen. -Öh, jo fan. -Fattar ni vilken trafikfara ni är för andra? -Öh, naj vadåra? -Ni kör ju som idioter o kan skada inte bara er själva utan andra när ni kör som ni gör. -Öh jaha. Den ena killen sa inte ett ljud, såg inte på mig, stod bara o såg ner i backen. -Tur iaf att en av er skäms o kanske skärper sig sa jag o ville ha nåt kaxigt svar men dom va klara o gick -Kör försiktigt, sa jag me glad röst o försökte få ögonkontakt me den andre som inte sa nåt men det va skygglappar på o så gasade dom vidare. Jag bad killarna i kassan om ursäkt för att jag brusat upp inne hos dom men dom va gulliga o förstod.
Okej om småkillar (framförallt) skadar sig själv om dom nu måste hävda sig på detta sätt men dom ska fan inte utsätta oss andra!!!!!!!


Så! Tack! Behövde "spy" lite över dom lite bara...Nu kan jag softa ner i soffan en stund innan kudden vill gosa. HejPusSes!


PS. Det är inte den finniga killen på bilden som retat upp mig ikväll. O bilen....jaja det kunde varit hans men den hittade jag på google den me ;P

Kungen bajsar i brallan


I lördags såg jag för första gången ett avsnitt "101 sätt att åka ur en gameshow". Det var väl sisådär skulle jag säga men höjdpunkten var när Jockiboi (en av dom "smarta" killarna från "Kungarna i Tyleösand") blev lite smått nervös XD Vi garvade så vi grät allihop!!! Här är ett litet klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=sGP31hyGytg





Så har jag nåt nytt örongodis:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0Vom8fZEzI




Okej, får jag nämna att jag är glad att jag har träffat Jocke? Han är verkligen unik! Känns lite overkligt att det känns så naturligt o lätt men jag kämpar me att banka in verkligheten mellan öronen ;)
 ....jag faller....

HejPusSes


Sicken resa...



Från blond     till tok-rött    

till hudfärgat    till ljust rosa? 


Jag visste verkligen inte va jag gav mig in på när jag slängde i grand canyon.. men man lär sig av sina misstag sägs det ju ;) Å andra sidan kan jag säga att jag trivdes i det röda men känner mig mer som mig själv i det blonda. Egentligen vet jag nog inte riktigt hur min naturliga hårfärg ser ut... Jag kom till världen sommaren 1983 o var då rödhårig dom första 2 åren, säger bildbevisen. Sen blev jag tonåring o jätteblond. Nu är man äldre (o visare? knappast men iaf) känns som att man kanske har fått det berömda svenska råttfärgade barret? Det är det ingen som vet eftersom jag brukade slänga i ljusa slingor eller en liten blond toning innan grand canyon entrade mitt huvud i höstas. Har inte en aning om hur detta ska sluta dock...


Me tanke på att det är lördag o jag sitter hemma har jag ett ordspråk till er krogfolk när ni ska hem i natten:
"Bättre att pissa i stuprännan än att stupa i pissrännan"


HejPusSes



Gilla chilla!


Yes, det är bara lördag!! Alltså ligger typ hela helgen ännu framför mig o det gör inte ont nååååånstans för idag känner jag mig lite slö o orkeslös!!
Igår va vi på mysig middag hos Jossa & Jens o lille Jack. Det bjöds på go thai-mat, rödvin o det va jättekul att få träffa nåra av dom man får höra så mycket gott om!! Tack för en mysig kväll alla J o E :)

Idag blir det seriös-slappa om jag får bestämma! Kanske slänger i en blondering? Kanske går till pressan o köper mig en Ben&Jerrys'? Kanske går så långt att jag tar disken me, man vet aldrig?! Men sen ikväll ska jag iaf på pizzahäng hos systeryster o satsa pengar på schlager'n. Wish me luck!


            


          Hoppas såklart oxå på ett mysigt samtal från sork ikväll <3




Tips på hur du använder rumpan bäst just nu


När jag stod på löpbandet igår kom det till mig att jag ville dela me mig av nåra tips när det gäller att gå i rask takt. Det gick en kvinna ijämte mig o jag ville så gärna tipsa henne men hade såklart inte mage till det så jag lättar på trycket här istället. Vem vet, det kanske kan komma till nytta för nån mer stel gubbe där ute?! ;)
Jo så här går min tanke, jag har märkt att det är lättare att komma i "rullning" när jag tar ganska långa steg, oftast känns det konstigt som kvinna men prova får du se! Sen hjälper det oxå att svinga lika mycket me armarna, alltså i takt me dom stora stegen. OCH så har jag ett lite hett tips... o då menar jag hett som i sexigt OCH fett bra: nämligen att vicka rikligt me röv!!! Jag lovar att det hjälper dig o dina ben att lyfta från marken.
Jo, en sak till, musik såklart!! Vad vore en promenad/joggingrunda utan musik?!





Wihooo! Igår efter träningen hade jag satt upp en bild där jag skulle bli pekad på o utskrattad, generad, bortgjord!! Men det blev jag inte, för killen jag gillar ville samma som jag ;) Jag kan alltså titulera mig flickvän nu för ti'n. Big smile!

           

HejPusSes



säger du att jag är fet karlslok?


Haha, fan va komiskt..Har dom verkligen lagt Internationella KvinnoDagen & FetTisdagen på samma dag??



 
  +     = Sant idag





Min högsta önskan just nu!


Shit sicken dag det blev på jobbet da..jag kände mig otroligt nog pigg när jag vaknade imorse! Tills jag kom in i snickeriet o halva styrkan va sjuka, o dom som va där va avslagna o trötta. Huä! Ryck upp er! Men min måndag gick fort trots mina 2 timmar vi jobbade över.

Jag monterar möbeln Roma i alla storlekar i en skåppress o det jag önskar mest just nu är att få ställa hela styrelsen där en dag. Just för att vi lääääänge pratat om att att köpa oss en ny, den här är nog från tidig stenålder ;P Att stå där är Tugnt! Dumt! Tungt! Osmidigt! Tungt! Tar tid! O så är det hör o höpna; Tungt! Så för att kunna få dom (som sitter på pengarna) att förstå att den behöver uppdateras kanske det skulle va lättast att ställa dom där så dom fick känna på det själva?! Nu tänker du säkert att: "jo men det är bara för att du är tjej SigneDigne från Barlingbo". Men då är vi ett gäng hyna allihop då ;P för ingen av oss är ett större fan av den! Sitter här me ont i ryggen o förstår mina gubbar som har utslitna skruttiga kroppar!!!! Fast å andra sidan, för att se det positivt...Känns det ändå ganska tryggt att veta hur man kommer sluta ;P






Här nedan bjuds kassa bilder på nåt jag vill kalla ett förvånansvärt litet resultat för 1300 spänn.

 Torsdag morron innan jobbet var det rött kan vi väl va överrens om?!

 Trollet fick bästa gå-bort-mössan hos frisör'n..

..i me blekning o en toning som första steg på evig(?) galenskap..

..för att inse att det inte hände så mycket :/

 Kan uppenbarligen inte hålla mig för garv när jag tänker på't! XD








Rosa champagne?


OMG!! Den underbara solen har verkligen lyst upp tillvaron för oss alla här på ön nu i helgen. Man blir ju glad!! Vill även säga att jag blivit pigg av ljuset men det är o ljuga efter veckan som var ;P Jag har iofs haft mer än solen som gjort min helg, en skön dalmas har fångat mitt intresse. Goding!

Nu har jag slängt i mig mat o gjort 3(!!!!) matlådor, för i veckan ska vi jobba över o träningen måste verkligen igång igen!!

Justja, du kanske undrar va som hände me håret...hmm..jag är iaf INTE blond än. Frisörskan tyckte jag var klok som kom nu, för jag lär va blond lagom till sommaren. Haha låter helt ofattbart i mina öron men så är det när man vill göra nåt kul o slänger i en röd färg. Jaja, det blir nog bra tillslut, idag har jag iaf hudfärgat hår..eller som frisörskan så fint sa; Rosa champagne. Yeah right! ;P

Dax att knyta på sig gympadojsen o ladda inför en lugn söndagkväll i en famn jag trivs i <3
HejPusSes




Single ladies!


Fryser alldeles för mycket för att sitta o skriva ikväll.
Njut istället av dom här pumorna! Jag fullkomligt älskar den här videon! Det spritter i kroppen på mig...hmm...håller jag på att "komma ut" här o nu???? Nja, men dom ger mig sån jädra energi!!! Tänk om man vore ett sånt sex-paket ...*drömmer mig bort*...
Så finns det ju ett gäng wannabes som härmar den me, riktigt sköna dom me!! :)

Lyssna - se - njut!

http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY <---- originalet


http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig <---- söt sork (ger dock inte lika mycket energi) ;P



Hörs mer imorrn antar ja...efter det läskiga frisörbesöket. Gulp! Wish me luck!


Nostalgitripp


Däppt i däsan o en kropp som är slut! Jo, idag va egentligen en sån där dag då jag borde legat hemma i soffan me duntäcket upp över öronen o me 7 filmer laddade i dvd:n. MEN! Viking som man är har jag segat mig igenom dan, me nöd o näppe men iaf ;)

Igårkväll åkte jag in till stan för att träffa en nyvunnen dåre i min omgivning ;P Jocke! Jätteskön kille me mycket innanför både pannbenet o revbenen! Vi lär ses mer?!
Vi pratade såklart om allt o ingenting, bl.a fick jag minnen från en gammal svensk serie..eller var det en film? Guldfisk som jag är, har jag bara nåra få minnen o det jag minns är låtarna. Serien/filmen hette "Vildängel" o handlar om ungdomar vet jag. Låtarna jag minns är "Silverfiskar" o "Dvärgen" o det roliga är att jag ännu kan texten på båda nu när jag youtubat dom. De'ru! :) Guldfisken gör framsteg! Har Du nåra minnen av det här? Tyvärr kan jag inte länka så gå in på youtuben o kika vettja!





Me risk för att va så där konstig o lite snuskig igen måste jag få säga att jag diggar silverfiskar! Visst han är ett tecken på att det är lite ofräscht som Jocke upplyste mig om :P men vafasen, för mig är han en hårding! Snygg är han me!! Jag håller på dig ditt äckel ;)



RSS 2.0