Grand Canyon ska bort


Usch va less jag är på min vidriga utväxt jag bär just nu! Jag är absolut inte den som vill va "snyggast i stan" men vi snackar alltså över en centimeter råttfärgat goes blekrött o slitet i topparna. Uhg! Det värsta är att jag faktiskt har trivts i det röda så det är klart att man blir skrämd av det "grå" som bänder bort mitt Grand Canyon :/
Naj, eftersom det måste underhållas (som jag varit dålig på), så ska jag på torsdag överlåta uppgiften att bli blond igen åt proffs! Jag har bara färgat håret en endaste gång hos frisör förut, jag tycker det är för dyrt o så noga är jag inte alls me håret. Men den här gången tror jag faktiskt att det är värt pengen! För man vet ju aldrig hur många färgningar det skulle behövas om jag skulle jag försöka bli blond själv här hemma?! Jag inbillar mig att det kommer bli kalasbra..host host..hoppas!!!!! Hon sa nämligen när jag bokade tid för nåra veckor sen att det är svårt me det röda pigmentet. Men skam den som ger sig ;)
Får se då om jag får upp en före o en efter-bild?

Ikväll blir det en promenix i sällskap! Gilla!

Sköt om varann! HejPusSes





Signe i sparkdräkt?



OnePiece BigPrint Green
OnePiece College
OnePiece Teddy Fleece NavyOnePiece Summer Azur

Funderar på om jag ska skaffa mig en sån här vuxen-sparkdräkt?!
Dom ser ju grymt gosiga ut!!! Men är säkert svindyra..?



Nåra väl valda ord en dag som denna






 
"Man måste öppna skalet för att finna pärlorna"


"Den högsta lyckan i livet är att vara älskad för sin egen skull"


"Den man ligger med får bädda"


"Kvinnans list övergår mannens förstånd,
men kvinnans list går över när mannen får stånd"


"Sexig är den kvinna som är naken på insidan"


"När man tänker nånting vänligt bör man tänka det högt"



ViloDagen?!


Hoppsan! Känner mig nästan oförskämt pigg idag :O ..me tanke på dom runda fötterna igår, förkylningen i kroppen o den oväntat långa natten (trots att Håkan slängde ut oss innan krogen stängde) :P

Tyvärr såg jag just att jag inte fick nåra vidare bilder igår, mest en massa svisch-bilder utan blixt faktiskt. Men bjuder på nåra..

                               
               Först fick vi mat, vin & snaps. Sen dansade vi av oss det såklart! 
                   Man skulle kunna köra ett pass Zumba egentligen ;)    

       
Så här dansar vi alltså här ute på landet..
 o Ubbe är verkligen en bra talare! En eloge till dig sork!



Naj, om man skulle ta o gå ut i "solen"? Eller göra nån nytta hemma? Eller sova bort hela dan? Eller kolla en tråkig/bra film? Eller rädda världen? Eller....jo jag känner att va som helst kan få hända idag faktiskt. Så länge jag får tillåta mig själv va trött, I'm up for it!
HejPusSes



<3 Syskon <3



Jag skulle vilja hylla Syskon! Alla borde få ha minst ett!

      



     

     

~ Jag älskar o är så glad över mina 3 ~





Masse gott i magen!


Kruppen är inte riktigt som den ska idag, det märktes tydligt på bandet! Var den iofs inte igår heller så det blir nog till att vila iform till kvällen ;) Känner mig laddad psykiskt men fysiskt...den ska jag ännu jobba på!!

Igår va jag på VåffelMys..

                              

Sitter just nu i soffan o fryser o väntar på att jag ska servera mig själv lite frulle. Firar faktiskt lördan me att låta varm nyponsoppa få kittla mina smaklökar o smeka strupen ända ner i magen! Ska bli riktigt gutt me gotlandslimpe till!

Skriver mer sen. HejPusSes







Förästen, detta låg innanför dörrn när jag kom hem från jobbet igår. So qute! :D


         






Nånting nytt & nånting gammalt



         

            Nya spegeln i hallen o favomössan som värmt mig i många år nu!




Stenar, träbit o släke



            

Den här tog jag på en strand på öns västkust en molnig augistidag för nåt år sen. Det är nånting som gör att jag hajar till varje gång den visas för mig o jag bara älskar den!! Skulle gissa att det är kontrasterna?! Svart, vitt, grått o det bästa: grönt ;) Tror oxå att det är dom olika formerna: spretet från kvistarna, bollarna av släke, stenarna i olika former, träbiten skönt sliten, små söta blommor o så sanden som ger en mjuk känsla i bakgrunden.

Du får gärna kommentera! Är jag konstig som känner så starkt för bilden? Håller du kanske me mig? Är det för dig en bild som typ bara råkats ta ner i sanden? Eller va säger du?
                                                                             HejPusSes


Jag ser ljuset!


Jag rullar ganska tidigt varje vardagsmorron när jag ska till jobbet, jag har nämligen 4 mil i bil o ska vara ombytt kl. 06:00. Kör alltså oftast i mörker. Men just nu känner jag hopp! Jag känner att det går åt rätt håll!! Jo det är så att jag börjar skymta en liiiiiten liten strimma av ljus i horisonten på den bäcksvarta himlen, som ibland är prydd av vita stjärnor som tindrar. Den ljusblå strimman är ett tecken på att solen är påväg upp o det gillar jag skarpt! Det ljusblå kommer att ta över det bäcksvarta mer o mer för varje morron som går o tillslut kommer det att se ut så här:


          

   ....taget i Hejde den 22 augusti 2008 kl. 05:34 påväg till jobbet. Längtar!!

Soluppgången är för övrigt underskattad enligt mig! Alla pratar om romantiska kvällar i solnedgången.. Jag måste säga att jag känner mer för soluppgången! Antingen är det väldigt tidigt när man är me om den eller så är det väldigt sent :) Den är mer speciell i o me att den upplevs så sällan!


Gåshud varje dag


Jag är en av dom som älskar i stort sett varje gång det snöar, som idag när det va tjockt me flingor i luften samtidit som solen sken. Det går banne mig inte att beskriva me ord hur vackert det är!!! Men! nåt jag avskyr me vintern är att man behöver duscha även den årstiden. Typ hela vinterhalvåret är det kallt i hela lägenheten o så fort man stänger av det varma sköna vattnet så sveper den kalla luften om den nakna som står där... Så måste man dra bort draperiet oxå...GAAAAH! Behöver jag säga att jag får gåshud över hela kroppen innan jag nått handduken?!! Huuäää! Känner hat!

          

                 När jag blir stor ska jag dra värmeslingor i mitt badrum!!



Dagens blomma går till...


               ...en av sorkarna som jobbar på gymmet! 

             

Igår när jag stod på löpbandet i vanlig ordning så kom det en lång herre o ställde sig på bandet jämte mig. Det första som slog mig var såklart hans längd, han måste varit minst 2m hög. Men det som kommer bara nån sekund efter ögat är doften.. Jag var nära på o gå därifrån faktiskt. Jag förstår att det kan lukta svett på ett gym!!!! Absolut!!!! Inget snack om saken!!!! Men han stank gubbsvett. Den är ju lite speciell o kan kanske inte duschas bort (?), utan måste kanske behandlas eller "roll-on:eras" bort? Men det hade han nog aldrig testat?!
Killen jag vill ge blomman till är alltså en i personalen! Han kom upp o var tvungen att ta upp detta me honom eftersom flera kunder har nämnt det för dom personalen. Han skötte det väldigt snyggt! Valde sina ord rätt, var avslappnad, lugn o skön, han var dessutom ärlig o rättvis när mannen som doftade frågade killen om även han kände doften just där o då. Då var han tvungen o säga att ärligt så gjorde han det. Mannen känner det nämligen inte själv. Vilket är synd, för då måste han ju fråga andra om man doftar, om han nu skulle försöka göra nånting åt det.
Jaja, somsagt, bra gjort killen! Springer jag på dig o får tillfälle ska jag säga att jag tyckte du skötte det snyggt o att jag är en till kund som tyvärr håller me dom andra.

OBS! Jag vill absolut inte va taskig mot dom som har problem me detta!!! Men jag hoppas dom har respekt för andra som inte riktigt klarar av doften. Det går att bota!



Måste vart hög volym inatt?!


Tror bestämt att den höga volymen från igår ännu sitter i litegrann









Signe 89 bast?


Tog en lite sjuk bild härom kvällen...
Du får ursäkta, jag har inte photoshop så jag kan inte snygga till skönhetsfläckar o dylikt men kolla in halsen!!!!! Känner mig som en nackad kyckling XD Är det så man kommer se ut som gammal tro?? Senig o stel.. Om man nu blivit av me dubbelhakan vill säga ;P

              
              



Jaha då var den här helgen över o som många andra tycker jag att den går lite väl fort. Allra helst när man känner att man inte gjort så där skitmycket som man önskar man skulle hinna me när man äntligen är ledig. Fast å andra sidan ska man ju oxå passa på att vila upp sig?!! För i veckorna kör jag järnet!!


HejPusSes



Gaygala, Munk o kramp!


Bidde visst en kul spontan utgång igår. In till Adh på förkrök där det satt 6-7 pojkar på typ 8 kvadrat o kollade QX Gay-galan ;) Manligt! Gulliga som dom var lyckades dom att få mig som en i gänget på nåt vänster. Sitta där o tjöta o gosa lite sen vidare ner på Munken o kolla in hur dom dansade i schlager-baren. Fisakran vilka sorkar, dom skulle kunna roa halva huset om dom bara fick chansen till ett större golv, eller en scen ;)
Jag höll mig lagom onykter hela kvällen o kom hem i schysst tid. Väldigt lyckat o kul!! Vaknade dock tidigt imorse av att jag hade sån jääädra kramp i ena vaden. AJ! Kan ännu inte räta ut benet o gå klokt. Klenis!! Det är nog efter den långa promenaden i klackar jag tog inatt. Får se det som att det var värt det, är ju inte sugen på nåt nyttigt idag direkt, så en långpromenad i 13 minusgrader var ändå ett klokt val känner jag nånstans!!

Nu ska jag in o kolla innebandy igen. Hoppas tjejerna bjuder på bättre motstånd idag mot IKSU!



Vad skulle jag göra utan muffen?


Alltså rattmuffen.
Jag mötte häromdan en gammal, liten, vit bil där en tjej i 18årsåldern satt o såg nöjd ut över sin rattmuff som var chockrosa me silverglitter. Den var dessutom långhårig, fluffet stod åt alla håll o kanter i den lilla bilen. Det bara MÅSTE kittla mellan fingrarna?!!!!?
Naj tacka vet jag korthårigt krull i en mörk diskret färg!!! Jag har nog kört me rattmuff året runt i typ 5 år nu o tycker det är helt galet att inte fler gör det.
När det är vinter är det ingen som frågar men är det en dag i juli, 27 grader varmt ute o strålande solsken kan det va nåra som frågar varför jag kör me den :) Jag tycker det är givet, helt perfekt!!! Ratten står ju o blir kokhet när solen ligger på! Muffen blir aldrig så varm!! O på vintern är ju ratt utan muff såklart iskall. Dessutom kan du köra me vilka vantar du vill tillsammans me muffen ;) Har du bara ratt så måste ha antiglidhandskar jue?!! 
Tror jag har gjort av me 6-7 muffar hittills.

             

Likadant är det me skinnsäten i bilen o skinnsoffan i hemmet. För många är det lyx!! För mig är det tvärtom!! På sommaren är det skollhett o klibbigt, på vintern är det iskallt!! That's my side of the story..



Nu ska jag ta mig en snabbdusch, sen hämta kidsen, åka o träna medan tjejerna dansar sen kolla innebandy. Kvällen står ännu tom på schemat. Har du nåt förslag på va jag ska göra????? 
Ute singlar snöflingorna ner mellan solstrålarna. O som pricken över i:t är det lördag o ledigt!! Me so happy!!
                                                                                  HejPusSes



PUSS



Dröm sött 

   

Vakna me ett leénde

    

Ha en underbar finfredag



Dagens blomma!



En blomma till min nyfunna vän!




Hehe, va tragiskt det lät nu när jag hörde va jag just skulle skriva..
Men Dagens blomma vill jag ge till min blogg faktiskt. Jag känner att jag kan skriva om allt i den o det är väl ändå det man kan göra me en bästa vän?! Att kunna anförtro sig till den. Ventilera om allt som försigår mellan öronen?! O förhoppningsvis få en kommentar tillbaka ;)

Jag gillar't skarpt!! Så Tack so far!







Vaknade lite smått rädd imorse...


Shiiiiiit! Vaknade imorse o hade en märklig känsla i kroppen. Naj, inte en sån där negativ tung känsla som jag skrivit om förrut. Naj nu var det mer att en självklar o vanlig tanke verkligen gick upp för mig. Jag har sagt det högt för mig själv o andra förrut, jag har tillome börjat planera inför det faktiskt o många i min närhet gör det just nu o kommer göra det ett tag framöver innan mig!
Jag pratar om att fylla 30!
Det gick verkligen upp för mig imorse klockan 04:30 att JAG, Signe Lindgren, liten tonåring me långt ljust hår o stora framtänder, ska inom bara nåra år fylla 30!!
Somsagt, jag har vart på vänners 30årsfester på senaste, bara det säger ju endel. Andra påminner mig, när jag innan påminnt dom om deras nästa jämna födelsedag har jag fått tillbaka att jag ju faktiskt närmar mig 30! Men det har lixom inte rört mig i ryggen.. Kanske för att jag känt att det varit 3-4 år kvar? Nu är det "bara" 2,5 år dit.


              
                      Här en bild på mig o lillebror 1998
                     

Undrar om det är det här som kallas kris?? Eller uppvaknande?? Eller stress?? Eller längtan kanske??
Aja, vilket fall så känns det okej just nu!! Får ännu se hur det känns onsdagen den 21 augusti 2013 :)


Nu in o springa av sig nåra milligram kärringfett!! HejPusSes



Läs inte - om du inte tål lite snusk ;)



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Två kondomer gick på en fest.. Vem hade roligast?
(Svar längst ner)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En 70-årig brudgum och hans 25-åriga vackra brud orsakade många höjda ögonbryn när de checkade in på ett hotell.
Prick klockan åtta morgonen efter spatserar 70-åringen in i frukostrummet medan han visslar en glad trudelutt. Han sätter sig vid ett bord och beställer frukost med ett strålande leende mot servitrisen.
En kvart senare vinglar hans unga fru in på rangliga ben. Hon har stora påsar under ögonen och hennes hår står åt alla håll.
Hon ser så bedrövlig ut att en servitris rusar fram till henne:
- Herregud, vad har hänt? Du är en ung brud med en gammal man, men du ser ut som om du hade varit i slagsmål med vilda hundar.
- Den jäkeln lurade mig. Han sa att han hade sparat i 50 år. Jag trodde att han pratade om pengar...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det gamla paret skulle ha sex men gubben hade svårt att få in den.
Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han la den skrynkliga gossen på och förde in den försiktigt.
Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången , för nu kommer den fan in på bår!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


En dag kom mannen hem och blev överraskad av sin fru i ett väldigt sexigt nattlinne.
- Bind mig och du får göra allting du vill, sa frun.
Mannen band henne och åkte och golfade...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Två kvinnor samtalar:
- Ser du någon gång din mans ansikte när du älskar?
- Säg inte så, det var fruktansvärt den gången han tittade in genom fönstret!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~









Svar: Den som var fullast...




Glad Alla Hjärtans Dag



En ensam ros klädd i frost
En famn rosor i svartvitt pryder väggen
Ett ros-par står hand i hand en varm sommarkväll i vackert ljus



      


Hoppas Du har en mysig kväll!


     

 ~ Puss ~



Helgen i (nåra av alla) bilder



Tog pendeln från Nynäs till ÄlvsjöMässan..


..för att kika på olika tips till lösningar vi behöver.
Det är så mycket intryck som tas in på en mässa att man blir trött efter en halvtimme typ. Men tror faktiskt att vi snappat upp nåt som möjligtvis kan användas.


Ögongodis!!
Ljusgrönt verkar va en färg som funkar 2011. Måste erkänna att jag får dubbla känslor när jag ser "min" färg överallt.. Självklart blir jag glad utav den :) Men samtidigt vill ju inte jag va som alla andra.. Aja, den här funkade att sitta i iaf!!


Ett golv jag gärna skulle ha i mitt öppna kök o vardagsrum i mitt hus!!


Förfest i lobbyn. Vi hade lite kort om dricka så vi sprang i omgångar till 7eleven för att fixa kaffi-halve. Jag som inte dricker kaffe fick som tips att köra varm choklad o wiskey. Skitgott! Rekomenderar jag varmt!!


Ett litet akvarium på vandrarhemmet/hotellet vi bodde på, där dom bl.a. har våra G.A.D-möbler.


Mat o öl o skratt i massor på en skottsk pub vid Fridhemsplan.


Shot-race gånger 7 på vägen hem.


Simon stajlar. Tummen upp!


Snälla o rara (läs:fulla o glada) - helt underbara!


Dagen efter på rummet.


Resan hem gick som alla andra resor me pendeln, tuben o båten: Perfekt!
Me hjälp av lite lekar :)


Tack för en skitkul helg!
HejPusSes





Nöjd & Glad!


Nu sitter jag här, nyduschad, klockan är nio o jag tar äntligen helg!! Är riktigt nöjd me veckan o har ännu en hel helg framför mig som jag ser fram emot! Känner att det inte kan bli annat än bra faktiskt. Om vi nu kommer iväg...blåser det för mycket vill ju inte färjan ta me oss ut på havet. Hoppas att det mojnar över natten!!

Här har vi nåra av grabbarna som ska me...

     

...bilder från helgen kommer säkert upp efter resan?!!

Yesyes, jag o dom flesta från jobbet ska iväg på Möbelmässa i Älvsjö. Det bär av tidigt imorrnbitti, sätter klockan på sovmorron om man jämför me vardagen...05:10 piper larmet. 6:00 kommer fyra hulliganer söderifrån o plockar upp mig i farten, så drar vi mot stan o första skålen ;)


Mäh, varför bjuder inte tv på nåt kul på fredagkvällar??? Mycket märkligt!!

Känner mig smått tom mellan öronen ikväll (eller ja mer tom än vanligt..), lika bra o sätta punkt innan jag börjar nyktersvamla.

Önskar eder alla en underbar helg!! Pöss Pöss






ett litet PS bara. Känslan jag hade me mig nåra dar den här veckan har jag fryst ut genom att bara tänka positiva tankar o vrida o vända på det som jag tyckte var negativt då!! Från o me igår har jag istället en skön känsla i kroppen o mår mycket fint! Tack o Varm Kram till er som stöttat/stöttar mig!!



ZZZZZzzzzz....


"Alexis Weak - 112"
"Noah and the Whale - L.I.F.E.G.O.E.S.O.N."
är bara två av många godingar som rullar på P3 just nu!
Dom avslutar en stressig men givande torsdagkväll för fröken Lindgren.



Gissar att fredagsfealingen infinner sig på jobbet imorrn,
för vi tar färjan o lämnar ön över helgen.
Ser jag fram emot!

   

Nu sove-tajm. Ha en underbar natt!
Hörs mer imorrn!
HejPusSes




Tjena jeans, det va inte igår!!



Slängde i mig en efterlängtad sushi så fort jag kom innanför dörrn ikväll. Den visste var den satt!! Gott så in i orden men 10 bitar kanske va lite väl känner jag nu?? Eller.....kan ju oxå bero på godishjärtanen (jo jo jag vet vad jag skrev häromdan anågående att äta lagom :P ) som jag köpte hem för att bjussa mina arbetskamrater på måndag. Dom gick lixom inte att ha hemma utan att smaka på :) Aja, nu sitter iaf fettokissen i soffan resten av kvällen o laddar inför träning imorrn ;)


   
Köpte även lite kläder på stan, bl.a. ett par jeans :) 

Jag har väldigt svårt för stuprörsjeans som tyvärr har vart mode i typ 10 år nu. Helt raka braller kan jag va utan det me..! Naj eftersom jag har stor rumpa o lår så tycker jag själv att det blir lite bättre me ett par utsvängda braller, det ballanserar upp det...eller? Aja det är alltså flera flera flera flera år sen jag kände mig bekväm i just jeans. Nu hoppas jag bara att det inte var H&M:s spegel som inbillade mig att det kändes okej..?!









En känsla kom till mig igår..tyvärr kommer den till mig me jämna mellanrum o den är mindre skön!!!!!!! Psykiskt får jag mig en snyting ibland när det går upp för mig att jag vid för många tillfällen inte kan va mig själv :´( Blir så jädra arg o lessen på mig själv då! 
Hur kan det, som borde va det mest naturliga o enkla för varje unik människa, va så svårt?? Hate it!

Kvällens pepp: Skärpning!!





Anonyma Klubben


Har du hört talas om Anonyma Klubben? Jag blir helt varm i hjärtat när jag hör vad dom gör för en främling utan att vilja ha nåt tillbaka. Riktigt fin idé!

För dig som inte hört talas om dom innan så kan jag dra ett exempel:
Dom kan gå in på ett café, betala för en kaffe & en bulle (max 40:- per gång), ber kassörskan att ge detta till nästa kund som beställer just kaffe & bulle o ge denne det gratis o bara hälsa från Anonyma Klubben. Den person från Anonyma Klubben som betalat detta går bara därifrån, vet inte vem det blir, hur den reagerar o vill alltså inte ha nåt tillbaka.
Det bästa me detta är att det glädjer 3 parter!! Den som betalar får känna sig generös o vet att han/hon gör någon glad, kassörskan går inte back utan får antagligen en mycket nöjd kund som alltså får denna överaskning gratis, helt oväntat!! Otroligt fint tycker jag!

Jag däremot skulle vilja se reaktionen på kunden som får det jag bjuder på :) Att gå helt ovetande om jag gjort någon annan glad (för en gång skull ;P) skulle få mig att spricka av nyfikenhet..

Alla kan vara me i detta va jag förstår. Bara du hälsar från Anonyma Klubben.



Han bad mig dra ner brallerna


...o jag gjorde såklart som han ville ;)

                   


Jo sörru, ikväll fick jag veta att det hänt graj me 100 kg Kärlek! Det har gått snart 3 veckor o min gyminstruktör (snyggingen him self) ville göra en fettmätning på mig.. Okej'raaaa *SMILE! Jag visste inte då vad jag gav mig in på, gulp! men han tog fram en manick som mäter underhudsfettet på arm, mage o lår. Tyvärr hade jag såklart kört en timme på löpbandet o var inte det fräschaste han sett (läs: doftat) men jag la på min avslappnade sida o brydde mig inte utåt sätt ;P OBS! Jag hade dessutom ätit min köttfärs me vitlök på dan oxå. Aja! Han mätte allt mitt "kära" fett (det var då han sa åt mig att dra upp eller ner brallerna, jag valde ner ;) ), vägde mig o berömde mig :))))) Fick först ett Godkänt men han gick snabbt över till ett Väl Godkänt o lite tips o råd. Måste erkänna att jag sträckte lite på mig efter det. Jag var tillome nöjd me vikten som rasat av mig!!!!
Han lovade dessutom att göra ett bra schema till mig, så jag inte tröttnar på rundan jag kör nästan varje gång nu. Gull!!

Jag vill nämna att jag absolut inte är nån bantare!! Jag tror på att äta lagom av allt & motion!
Me "lagom av allt" menar jag: mindre portioner vanlig husmanskost än va jag brukade ta innan, mer sallad till maten, inte småäta, alltså bara godis o gott på lördagar (iaf nu i början när jag vill gå ner) o bara om jag är sugen. Typ.

Fan ta mig om jag inte håller i det här nu! Påminn mig gärna då om hur bra jag mådde när det gick åt rätt håll!!

Nu ska jag kolla Top Model o låta köttfärsen sjunka innan sängen kallar. HejPusSes


Japp jag leker gärna me kameran..

..sen om jag skulle va duktig kan ju diskuteras..

Jag skulle inte påstå mig vara en hundmänniska men förra året var jag tillsammans me en kille som hade hund. Det gick jättebra!!
En dag i juli låg jag o Louie på terassen o lekte me kameran..














Här har vi modellen i egen hög person, Louie, en riktigt klok o fin Rottis!




~ Solen skiner o snön smälter ~


 Då smyger sig dom årliga vårkänslorna på en sakta sakta o det mesta känns något lite lättare helt plötsligt! Idag var jag uppe me soluppgången o hörde till o me lite fågelkvitter utanför tvättstugedörrn. Shit va energi det ger mig! Nu ÄR våren på G! Jag VET det! Jag KÄNNER det! Eller jag inbillar mig det o jag gillar't!! :)

O när våren är på ingång kommer oxå cp-rycken i kast-armen :)  Jag har ju kastat sen jag va typ 6 bast så det är en del av mig måste jag erkänna. Trots alla år av varpakastning är jag kass idag men tycker ändå det är kul o vill inte va utan det!! Varpa is da shit!



















Har bestämt mig!


Japp! Jag har två mål me våren/sommarn 2011:
Att gå tillbaka till blont hår (om nu det här galet röda o mörka går att få ur) o så ska jag bli smal, eller åtminstone trivas i kläder nån hulligan bestämt att man måste bära bland folk ;P 

Jag jobbar  iaf ganska hårt på det ena o känner mig stark i det!! Jo jo jag vet, det har i o för sig hänt många gånger förut att lusten lagt av efter ett tag..men just nu glider jag på lusten som är på topp!! 
Faaaaast, måste erkänna att jag just i detta nu är sjukt sugen på godis. Får se om jag syndar ikväll? Det är ju trots allt lördag ;)

Det andra tror jag att jag låter ett proffs ge sig på?! Eller om jag kanske kan fixa det hemma själv, me X antal flaskor färg..? Det tål att tänkas på! Dröjer ju ännu nån månad innan det är tänkt att hända.
 

            


Jo en sak till förästen..en lite pinsam grej jag borde gjort för länge sen faktiskt... Som ALLA tjejer gör! Men som jag aldrig har orkat bry mig om på mig själv.. ÄR det nu så att jag lyckas komma dit jag vill i sommar o trivs me mig själv både fysiskt o psykiskt ska jag gå till nån som..höhö...host host... Även fast alla vet, som nångång sett mig i ögonen, vet att jag aldrig har...nu kommer det..plockat ögonbrynen...så känns det konstigt att outa det. Det är ju verkligen nåt en tjej ska göra?! Eller?? Känner mig iaf ensam om att inte göra det.
Aja, hoppas det blir av!! Gör nog en hel del me ett ansikte?!


          






Ikväll kommer jag nog synda me ett glas alkohol. Gott gott! :)


Bildbomb från min enkla digitalkamera


En liten bildbomb från Ängelholm/Helsingborg vintern 2010


































Regnig vardagkväll i februari????


Va snackar du om?

Jag har semesta, det är en varm augustikväll o livet leker!
...drömmer mig bort...












...tur man har ett digitalt minne att ta fram såna här dystra vinterkvällar!!



Är me barn...


....men bara ikväll ;P

My god! Är dööööötrött idag, svimmar nästan.. Men jag är egentligen bara hemma o vänder, för ikväll ska jag va barnvakt för brorsans små. Eller små o små, det är två tjejer på 3 o 5 år, så det blir nog inga blöjbyten iaf?!
Även fast jag är trött o helst bara skulle vilja slänga mig på soffan nu är jag superglad att få göra detta åt brorsan!! Han o hans sambo skall på bio o det där ju en skitbra idé av dom tycker ja. Dom behöver komma iväg själva o jag känner mig gärna behövd o ställer gärna upp på mina nära o kära!! Givetvis för att man kan sen kräva tjänster tillbaka ;P hehe. Naj'ra, det gör jag gärna ändå men jag önskar ju såklart att få barn själv en dag o då kan man påminna folk om va man gjort för dom en gång i tiden ;)

                          

Imorrn bli're filmkväll! Köpte en svensk thriller från 2000 (har jag för mig) Sleepwalker för 30 spänn här borta i dvd-butiken i Roma. Självklart vågar jag inte se den själv så jag har bjudit över sällskap ;) Myspys!

Ha en underbar lill-lördag <3 HejPusSes




Happiness


Jag är inte en tjej som gillar sån här musik annars men just den här berör mig på nåt vis?!! Jag fullkomligt älskar vissa delar av den att hela låten funkar för mig!! Jag är tyvärr inte den som kan lyssna på texten men tror att den har nåt positivt i sig?! Happiness jue ;P
(Videon däremot har jag aldrig sett så den uttalar jag mig inte om..)

Lyssna o berätta gärna om du vet va den handlar om ;)
http://www.youtube.com/watch?v=26jKtELitQE


             



Nu ska jag ta Kebnekaise som står på diskbänken medans maten sjunker, sen in o träna. Älskar verkligen det just nu! Jag blir pigg o fräsch, jag känner mig duktig o känner resultat o framförallt..jag blir glad av bara tanken på vem jag kan springa på <3  
Hoppas jag aldrig känner att jag inte orkar för det skulle verkligen fattas mig :)

Ha en skön kväll y'all!!
HejPusSes


RSS 2.0