Stor dag idag ju


           
              

Den trettiosista Januari är det idag o jag firar 1 månad som bloggare. Ojojoj det här är stort!! Trodde aldrig jag skulle bli en av dom hulligarnerna men här sitter jag o låter fingrarna leva sitt egna lilla liv över tangenterna.

Jag är uppriktigt glad att just Du ramlat in här, ny som "gammal" läsare! O undrar lite hur Du tänker när du läser mina (som jag känner kan va) långa, korta, tråkiga, roliga, sjuka, helt ointressanta o alldeles...alldeles...uuuunderbara inlägg som jag kladdar ner??? Det blir lixom sånt som är i tanken just i ögonblicket så det kan ju knappast va mycket av värde ;P Men, nån måste ju va den som är den me?!!!!

     
                        

Nu ska jag iväg o fixa me kusinträffen som är tänkt i sommar.
Hoppas alla 17 kommer!!

HejPusSes



S + J = Sant


Julia ringde imorse o ville hänga me mig o självklart ville jag desamma! Jag hade ju bara träning planerat o det följer hon faktiskt mer än gärna me på. Men innan en dryg timmes pass på gymmet så gjorde hon nåra timmar framför Kinect hos Jepson.
Nu ikväll när vi kom hem var vi dööööhungriga!! Vi bestämde oss för att göra Julia's favorit just nu; Raggmunkar!! Det var första gången för mig o jag håller me henne, det satt som en smäck! Lite bacon o lingon till blir det nog minst lika gott i matlådan imorrn me!! Men!! var fick man namnet på rätten ifrån?? Ragg Munk?? Make no sense!!

Hoppas det går nån bra film ikväll!! Jag var annars sugen på sällskap o "I rymden finns inga känslor" men den va såklart slut på hyllorna hos Hemmakväll o nåt sällskap har jag inte hört av :P
Nån som sett filmen o vill rekomendera den????????

Måndag imorrn känns....äääääh....känner inte efter denna gång. Känner mig iaf nöjd me helgen!

Signe + Julia = Sant

HejPusSes



Ett stort tack till herr Ahlström!


Ojojojoj, fick nåt datavirus igårkväll.. shit va löjligt tomt det blev i den här lägenheten när nätet inte funkade, hahahaaa!! 1 helt dygn utan... KATASTROOOOOF!! Men jag har ju sån tur o har fina vänner som hjälper mig i nöd <3 Mattias fixade det jag aldrig skulle fixa själv så jag är grymt tacksam för hjälpen!!

Sen svängde jag förbi killen jag är nyfiken på o han gav mig den grymmaste kram jag nånsin vart me om! Den du! Inte o leke me :D 

Så nu kan jag sove gott me ett internet jag kan nå när jag vill o en killes kram jag aldrig vill glömma. 

Sleep tight ya'll!

 

Gilla!



Har vårkänslor i kroppen <3









Hon fick mig att le idag


Aw! Fick se en sån lycklig liten (läs: stor) rackare påväg hem från jobbet idag. Det var ju otroligt fint väder när vi skulle hem, minusgrader o sol, det är en så förbaskat vacker kombo!

Kl 14 idag lämnade vi Hemse o solen var faktiskt ännu ganska högt upp på himlen me tanke på årstiden.
O det syntes att många njöt! Allra helst denna brunvita kossa jag fick se i förbifarten i 80 knyck. Bonden hade öppnat dörren ut mot solsidan, antagligen för att få in lite värme i den kalla lagårn. Där stod hon i sitt bås precis brevid den öppna dörrn. Hon höll sitt lurviga huvud stilla, riktat rakt mot solen, hon blundade o jag kan nästan lova att jag såg ett leénde!! Hon njöt till fullo, det kan jag sätta pengar på!



Helgen är på ingång!! Jag njuter!! Hoppas du gör det me!! Nattnatt!




Usch! Den här träffade tyvärr rätt


Vissa kvällar sitter jag o bläddrar igenom olika ordspråk o kan tycka att dom är ganska givande, roliga, fyndiga o  vissa skrämmande träffande.
När jag läste denna ikväll:
 "Om man retar upp sig på saker som är små, så är man väl inte större än så".
..tog jag åt mig...


Jag har alltid ifrågasatt bakrutetorkaren på en bil! Den används enligt mig när du ska åka iväg o den är blöt eller när du behöver kolla bakåt. Inte en heeeel fucking resa flera mil i sträck! Naj hu!
Dom flesta biltillverkarna har fått för sig att vi måste höra när den sätter igång o går tillbaka (det gör ju inte dom fram). Det lixom knäpper till så fort den går iväg + när den ska tillbaka. Varför??? Så går det 4 sekunder o så börjar det knäppa igen. Vansinne! Jag kokar över inombords samtidigt som jag vet att det är överkänsligt o jag försöker verkligen övertala mig själv om att den är nödvändig hela resan i torrt väder..!!! Men det lixom kryper i kroppen på mig o jag vill bara skrika ut -VARFÖR i helskotta har du torkaren på bak i totalt mörker??
O hur mycket vatten eller smuts lägger det sig egentligen på en bakruta som går rakt ner?? Naj hu, känner mig otroligt barnslig o överkänslig men va fan, det här har blivit ett stående problem så här års när jag måste åka bil. Jag vill ha torrt väder!! Jag vill köra inte åka!! Kan till o me tänka mig att bli döv för en sån sak :P

Men efter att ha läst kvällens ordspråk känner jag mig som en dålig människa... Borde kanske allvarligt ta o tänka om?! Undrar hur man råder bot på ett sånt irritationsmoment?? Det sitter i nerverna känns det som. Det enda bot jag har just nu är att försöka slappna av, hasa ner mig i sätet o blunda. Oftast somnar jag faktiskt in eftersom det ännu är så tidigt o en bit att åka..
Aja, jag kanske mognar o blir en hyffsad männsika en vacker dag?! Jobbar iaf på't!

Har jobbat över ikväll så jag tror det blir tidigt för mig & säng! Night night!

Joo en sak till. Jag är pigg o gla i övrigt just nu!!!!!!!!! Me like life!! KRAM till Di!




Lyssna o njut!!


   

   Avslutar kvällen me att vrida upp volymen till låten som ger mig 
det bästa ruset genom kroppen just nu!
        
        You gotta love it ------>  http://www.youtube.com/watch?v=_lbZpFBGq1k


?????????


Jag blir supergla' när Ni kommenterar så fortsätt me det!!!
Men!!!! sätt namn på dig så jag vet vem som är gullig o skriver nåra rader!! ;)

Min bloggslogan; Kommentera mera <3

Wohooo nu är det äntligen måndagmorron! Ha det allra finast! HejPusSes

Granen är väck!


Original
  
Lek
     
     

Uphs... Så här kan det gå när jag släpps lös me natt-inställning på granens ljusslinga.
Japp, först idag har min svarta plastgran åkt ut. Visste att det skulle kännas tomt så jag har dragit på det nån vecka. Nu är jag sugen på att möblera om, vet bara inte hur?? För troligtvis får jag hem mitt löpband igen o då ska den me i planeringen igen. Får nog ta hjälp av ett proffs (syrran).

Idag va vi o tränade som vanligt o denna gång var kidsen me, J&H 7&8 år gamla. Dom körde snudd på lika hårt som oss, jag blev faktiskt impad över hur länge dom stog ut me att vi hade vårt att tänka på o att dom själva kämpade i maskinerna. Måste gå nån schysst gen i släkten ;)

Efter lite svett o stånk o stön åkte vi till ishallen me grillerna i högsta hugg. Det var rätt mycket folk så man får passa sig på allmän-åkningar!! Brorsan o hans familj var oxå där så jag fick gosa lite me dom me. Tyvärr blev det inga bra bilder därifrån.

Gissar att majoriteten kollar Solsidan ikväll, ska ja me!! Hoppas sen på en bra film att somna till!
HejPusSes


Jag går me ett pirr i magen sen i tisdags :)



Pigg som en spigg


Är det ens möjligt? Det är söndagmorron, klockan är 06.28, vaknade klockan för över en timme sen o kan inte somna om. Är det träningen som håller mig pigg? Är det för att jag var hemma en lördagkväll o inte gjorde nåt särskilt? Är det för att jag fått tillräckligt me sömn? Trodde jag aldrig kunde få för mycket av det goda :)

Fast å andra sidan, nu när jag här i soffan me knappt nåra lampor tända, filten över mig o det är tyst i både hus o ute på vägen, så är det ganska mysigt när det ännu är mörkt ute!
Men vad kan man göra såhär dax en Vilodag utan att störa grannarna?? Diska går inte, då väcker jag hela huset. På Fejjan sitter ingen som jag kan få störa, inte ens nån som fyllesurfar på efterfesten :P . Tv:n visar inget av värde.

Naj jag får ta o vika ihop den rena tvätten som legat nåra dar, byta sängkläder o städa dasset. Lagom övningar såhär dax tycker ja..

Här bjuds lite bilder från min enkla digitalkamera som jag "råkat" fota










Utkast: Jan. 22, 2011


Jag är inte särskilt förvånad nu när jag sitter här utan att ha gjort va jag borde gjort ;P
Jag tog istället me mig syrran o kidsen på innebandy i södervärnshallen. Endres damer följde vi lite förra säsongen så vi tyckte allihop att det var dax nu igen. Alltid lika kul!

          

Men shit va inne i spelet man kan bli! Jag har en liten tävlingsmänniska i mig så jag går tydligen in för det även när jag bara kollar en spännande match?!! Till o me kidsen hoppar o studsar o tjoar o tjimmar när dom närmar sig mål :)

 
Nu är jag mätt igen efter fredagsmiddan på en lördag. Så himlans gott!

 
Brillerna är ett måste när jag ska kolla innebandy (tyvärr) o nu har jag matchat dom me mysbraller. Kvällen ser ut att sluta i soffan framför Mr.Bean på ena burken o FB på andra.
Va gör du en lördagkväll som denna????

Laddar lite inför morrondagen oxå, den bjuder på städning, träning o skridskoåkning. Söndag - Vilodagen?? Pfht!! Lediga dagar måste man ta vara på i dagens samhälle!!
HejPusSes

Stark Tjockis


Fisakran! Ställde mig på vågen idag.. Den totala vikten hade jag väl ungefär koll på, jag VET att det är för mycket, det är ju delvis därför jag börjat träna. Men den här super-duper-mega-hi-tec-vågen visade ju såklart fettmängd o vattennivå o grejer. Huäääää! Inte särskilt kul o höra MEN!! Jag är otroligt stark i mitt beslut att göra nåt åt eländet!! Syrran känner samma o jag är så jädra glad över att vi lyckats tajma in varann o att vi hamnat på det gymmet vi är på nu!!

(((((Taggad))))) är Dagens Ord. Eller nej Veckans Ord!! Hoppas på att samma ord o känsla följer me mig i månader o år framöver!!

Jahapp, då var det lördag o ledigt. Skönt som ba den men vad göra?? Borde egentligen städa bort granen o stjärnan i fönstret, diska, vika tvätt, färga hår o sånt tråk men det är ju inte så lockande tyvärr.. Kanske skulle ta o slänga upp mina tavlor som legat i 1 år snart? Kanske skulle ta kameran o fixa nya kort som jag kanske VILL hänga upp ifall det är så att tavlorna jag har att hänga upp inte kommer upp pga att motiven inte tilltalar mig längre?
Känner nu att det var en dum fråga; vad göra?! Har ju grejer så det räcker o blir över..

Ääääh, ja tar dan sum den kumma! HejPusSes

Äcklad tjej som är nöjd me att det är helg men har beslutsångest


Har just fått i mig min fredagsmiddag; Potatisgratäng, en fräsch sallad me äpple o pinjenötter som i mina smaklökar känns lyx o skivad avokado me en klick turkisk yoghurt. Riktigt gott me ett glas vitt vin till så här i början på helgen! Tvätten ligger i tvättmaskin o mina planer för kvällen.....ja du fick dom just.

Får dock rysningar o kräks lite i min mun när jag nu kom o tänka på va jag tänkte på förut idag. Jag satt på dass på jobbet o...lugn lugn lugn!!!! Jag ska inte berätta om mitt eget toalettbesök, det besparar jag er mer än gärna!! Naj jag satt där o hörde att en av männen gick på dasset brevid. Tyvärr var det inte särskilt ljudissolerat så jag hörde hur han slängde igen dörrn, låste o knäppte upp skärpet. Jag väntade på plaskandet som grabbsen har en tendens att göra när dom siktar rakt ner i vattnet. O japp, där kom det! Tänkte sen när han droppat klart o tryckt på spolningen att nu hör jag snart vattenkranen strila.........Tror ni den sattes igång?? Naj!! Dörrn slogs upp innan spolningen ens var klar. Huuääääää! Killar, tvättar ni inte er efter en drill? För vad jag förstår så måste ni styra lite för att allt ska träffa rätt, alltså, ni håller med ena handen om er.....eran..ee..eeeeeeh....harkel....ja eran PetterNiklas du vet, så varför inte dra på lite hett vatten o få bort bassiluskerna som nu har på era händer?
Tänk va många PetterNiklas'ar man har att göra me varje dag. Herre min gud. Vill inte tänka så! Vill inte tänka på alla skitgubbar jag spelat me mina arbetskollegor, varje handtag jag tagit i, diskborsten, stolen, hammarn, spikpistolen...naj?...allt?? Aj fy! Det borde va lag på att få tvätta sig efter varje toabesök för både kvinnor o män! Vore jag The Big Boss skulle jag inte låsa upp dörrn förrän Ni vaskat av händerna me hett vatten o gärna ett tryck go-doftande tvål! Så snälla, lär iaf era barn, både killar o tjejer, att få det som en reflex direkt efter brallan åkt upp.
Var god sprid vidare en önskan om fräscha händer istället för spridandet av basiller!

                         

Vet inte jag om jag skall ha kvar min röda, bara-på-kul-hårfärg eller om jag ska gå tillbax till mitt blonda?? Kanske skall vänta till sommarn?? Då måste jag slänga i nåt nu...men har beslutsångst så jag drar på det. Kom gärna me din åsikt!! Vet inte om bilderna är rättvisa men dom är som en liten påminnelse för dig.

Imorrn ska jag på gymmet igen, är ju bara såååååå skönt o kul!! Gissa va jag kommer tänka på när jag använder maskinerna................hrmpf!



Det va som...


...fan! Det sitter många snillen ute i världen som inte har annat för sig än att göra just såna här tuffa upptäkter. Jag blir iaf impad!

Året är ju nu 2011 o vi får därmed fyra ovanliga datum:
1/1-11
1/11-11
11/1-11
11/11-11
Hoppas man får va me om nåt minnevärt nån av dagarna!


Något annat ovanligt som har me 1:or att göra:
Ta dom två sista siffrorna det år du är född.
Lägg sen till hur gammal du blir i år.
o Vips! Så får Du summan 111.
T.ex. som mitt: 83+28=111
Impad igen!


Påtal om nåt helt annat..
Imorse påväg till jobbet var allt som vanligt, jag körde till Katarina o ställde min bil för det var hennes tur (läs: otur) att köra ;P Klockan är ungefär 05:30 o när vi närmar oss Lojsta står det en man på vägkanten o viftar me sin varningstriangel (från bilen). Vi stannar såklart o jag tänker mig inte för o tänker öppna dörrn o fråga va som hänt, men Katarina är snabb o säger att jag ska ta ner fönstret litegrann bara... Shit! Jag tänkte aldrig på att det kan va en riktig hulligan som kan göra va han vill me oss. Typ!
Jag tar ner fönstret me halva hjärtat i halsgropen o tänker bara på att han är den där hulliganen, fönstret åker upp o ner, upp o ner igen. Haha, jag är inte van me elhissar o får inte stopp på fanskapet. Han rycker då upp dörrn o men jag tar faktiskt tag i handtaget o stänger igen den! Nu var jag helt ärligt rädd!!! Han såg dessutom ut som en 60årig ryss. Är Maffian på ön? Gulp! Men när jag äntligen fått till dörren, ner fönsret o sansat mig litegrann så kan han be oss om den hjälp han ville ha, han hade ju åkt ner i diket på grund av en postbil. Han ville såklart bara upp ur diket men vi sa att vi inte hade nån bogserlina o körde vidare. Usch! Kände mig taskig som betedde mig som jag gjorde men samtidigt lättad för att jag faktiskt ännu inte vet vad han kunde gjort..

Man vill ju bara va snäll o hjälpa till! O han ville ju säkert bara ha hjälp påväg till jobbet! Men!...jag är hellre på den säkra sidan trots allt.

Kör försiktigt där ute mina vänner! Snart ska jag iväg på möte.
HejPusSes

Pervers? Eller är ja smått besatt?!


Jag har en nåt som verkligen tilltalar mig, som skriker efter mig när jag går förbi t.ex en butik.
Jag har idag endel av den i min lägenhet men har desto mer av den i mitt hus!! Alltså i mitt framtida hus som jag renoverat o fixat till mitt eget. Det första du kommer få se när du besöker mig är just denna!! Den känns välkomnande, somrig, snäll, mjuk o härlig tillsammans me min kritvita bröstpanel, spottar i taket o speglar ;)

Jag blir uppriktigt sagt glad o varm i själen när jag har den i min närhet. O den går nog alltid först när jag kollar köksprylar framför allt, men oxå andra grejer som har me inredning att göra, även fast jag inte inrett hela min lägenhet i den (ännu).

Sist jag kände av min dragningskraft till just det jag pratar om, var när syrran o jag skulle kolla träningskläder till oss själva i söndags, hon blev upptagen me kassasnubben så jag strosade runt o kände hur nåt skrek: "Siiiiiiiiigne, häääääääär är jaaag!!" Jag hade verkligen bara ögon för denna o jag var tvungen att kolla in närmare, det var alltså en helt vanlig vinterjacka på barnavdelningen. O den var ((((((Ljusgrön)))))). Det är alltså Ljusgrönt som får mig att bli helt lycklig när jag ser det. Jag gick vidare från jackan i sportaffärn o såg termobraller, vantar, mössa, stövlar o allt detta i Ljusgrönt <3 Jag "såg" min lilla son springa runt i detta o det fick mig att le. Aaaaaw! :)

Undrar hur detta kommer sig egentligen? Är det nån mer som känner en märklig dragningskraft till en färg? Eller nåt annat som känns lite småbesatt/perverst/eller vad ska vi kalla det??

Men jag gillar känslan o hoppas att jag o Ljusgrönt kan hålla ihop livet ut, för den ger mig konstigt nog mycket positivt känner ja!!




Kuddar me rosor som jag fått av Åse. Jättefina!!



Mina "Foppatofflor" som jag hoppar i när jag ska till tvättstugan i källarn eller ut på ballkongen eller iväg en snabbis eller inomhus på mitt kalla golv. Lätta o sköna. O Ljusgröna ;)

Ljushållare i Ljusgrönt :) Mysigt!
Detta är ju såklart bara endel av mina grejer i Ljusgrönt. O det lär bli mer!!



Nu ska jag iväg o kolla var jag ska tillbringa mycket tid i vinter o höst! Ska bli j*vligt kul!!
HejPusSes




Var är mustaschen?


Yngve på jobbet som alltid bär mustasch kom en morron UTAN! Jag såg det inte först, utan kollade på han men tyckte ändå att det va nåt som inte stämde...tänkte för mig själv: "Har han nya glasögon? Näää. Har han klippt sig? Näää. Har han ny tröja? Naaaej! Vafalls???" Det gick nåra minuter i arbete då jag tillslut utbrast i ett "AAAAAAAAAAAH NU SER JA" o börja garva.
Jag som tycker män är riktiga sopor när dom inte ser när jag klippt topparna typ ;P Haha tasko!! Det är ju sjukt va en lite ansiktshår kan göra me en man.

Så kom jag o tänka på min käre far, jag har aldrig sett han utan mustasch o skulle nog knappt känna igen han utan den. Skulle han ta bort den + ta av sig glasögonen som han oxå haft sålänge jag funnits till, så skulle jag absoluuuut inte känna igen han om jag mötte han på stan!!
Killar tycker att dom inte kan ändra lika mycket som vi tjejer me hår o smink o gejer, sorry men där har ni fel!!!!!!!!!!!!


                                  Ser du nån skillnad på killarna?
         
         Paps MED musche o brilla                                           Paps naturell


100 kg Kärlek


Jag hoppas söndagen den 16 januari 2011 kan bli
"förtsa dagen på resten av mitt nya liv"!!


För...

...nu j*vlar ska jag börja träna!! 



Tjock ska bli...



...smal!!


Om det kommer funka har jag ingen aning om men...



...jag lever på hoppet!! Tror på stödet från kompanjonen/syrran!! Och hoppas på det bästa!!



Håll tummarna!!


Sköna helg


Lördag, ledigt, massa mys på G me en trevlig gårdagkväll i kroppen!

Japp, igår var jag på Damklubb, nåt jag aldrig gjort innan. 
Jennie, en för mig okänd (till igår) tjej från Roma, satte igång en Damklubb me en skara gamla o nya ansikten i alla åldrar o me olika personligheter. Vi var 11 st. tror ja o jag kände igen 3 av dom sen innan. Det är verkligen en riktigt skön idé att dra ihop ett gäng tjejer där man ses nåra gånger per år o gör allt möjligt. Vi ska ännu spåna i vad vi vill hitta på.
Igår var vi då på Munken där alla först fick presentera sig lite kort, vi spelade Bimbo, åt god mat, drack vin o pratade strunt. Efter halva kvällen bytte vi platser så man fick prata me andra o resan hem gick me buss vid midnatt. Perfekt! 


            

Nu ska jag snart iväg o hjälpa syrran me kalaset som Hannah skall ha me sina kompisar från plugget. Lilltjejen har ju fyllt 7!!!!!!!!! Shit pommes!! Ti'n går fort när man har raulit! :)

Ikväll bli're knytis. Alla mina favoriter samlas o vi ska käka tacos o lira TP. Det bådar gott för en mysig helg!

HejPusSes


Läskigt till lunch!!


Mmmmmätt tjej på Visbyvägen nu! Bidde ungstekt kycklingfilé, fullkornsris, sötsur chilisås, en klick B-sås o en fräsch sallad. Det satt som en smäck!


Påtal om mat, idag på lunchen började karln som sitter jämte mig på jobbet hosta, du vet sådär som man gör när man sätter lite vatten i fel strupe. Man hostar nåra gånger, kanske drar ett lite jobbigt andetag men sen är det över o man harklar sig så är det bra.
Jahapp, Mårten slevade i sig sin pyttipanna o började plötsligt hosta o hosta o hosta o hosta...tillslut fick han slut på luft (berättade han efteråt) o började då dra ett riktigt jobbigt andetag...me sug i lixom. Ett pip gick genom det lilla lilla andetaget o det lät som att han inte fick luft. Jag började banka han i ryggen o underade hur det var fatt. Shit! Me skräck i blicken såg jag att han hade det jobbigt o jag frågade om jag skulle fortsätta. Han nickade o jag bankade. Tillslut tog han upp pekfingret i luften o då hajjade jag att det som satt fel hade lossnat. Usch det va obehagligt, tyckte vi allihop vid bordet!! Han hostade o harklade sig resten av rasten o över Skitgubben men han va okej! O förlorade inte Skitgubben heller för den delen ;)

Vi pratade lite om Heimlich, att man tydligen måste va ganska hårdhänt när det väl gäller, hoppas man fixar det ifall man skulle hamna i en sån avskyvärd situation. Men man får tänka på att det absolut inte gör nåt om man skulle knäcka ett revben - När man räddar liv!!


  So be prepared out there folk's!


Leo

                    
     Här har vi en liten skönhet jag bär me mig varje dag, livet ut.

   




Dubbla budskap?

             
                                        Håll för ena halvan åt gången

              
              Glad?                                                                                 Ledsen?





Kinect

                                   

Rövade bort tandlösa men ack så söta Hannah direkt efter jobbet idag. Vi åkte till Pastavagnen, köpte me oss varsin ädelost o åkte till lillebror i gettot för att mätta våra hungriga magar. Killen har ju haft Lilla Julafton flera gånger i en månad nu så vi var bara tvugna att testa hans nya Nintendo Kinect. Det var ju riktigt kul!! Trots lite svordomar i brist på tålamod mellan alla hopp, duckningar o svisch åt sidan ;P
När vi kände oss klara efter X antal timmar stånkade Hannah fram- "Siiiiigne jag är vaaaarm", flera gånger innan vi hann ut i snön för o svalka oss hem mot förorten igen. Behöver jag ens nämna att hon somnade i bilen?! Sötgroda <3

Jesper, vi lär våldgästa dig snart igen!! ;)


             

                                                 

                





Sperma


Hörde om en kille idag, Simon, som har släkt i Amerikat. När han var 14 var han på besök o skulle hälsa på nytt folk, han ville väl snygga till sin svenska namn o presenterade sig: "Hi my name is Semen" (sperma). Hahaa!
Tror du han kallades Sperma av sina släktingar sen eller ;P


          



GlädjeSkutt



Kom igen nu!! Vi tar ett glädjeskutt för att lura hjärnan som har söndagsångest..



...åååååååååååååååååååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...


...heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.....


...det är bra tjockis, håll inte in magen så det blir snyggt på bild naj...
...o så leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer vi....


...puh! Den satt där den skulle!!

Ny vecka - nya utmaningar, som dom säger. Bring it to me baby!

 

 


Mums!


Mmmm luktar vitlök i hela kåken tror ja, sorry grannar det räcker bara till mig! Jag gräddar vitlöksbröd i ugnen o ett glas sprite står framför mig, ska vi kalla det Dagen-efter-mys ;)


         


Igår åkte jag in me BUSS! Observerea Buss, det är inte varje dag man åker nåt sånt. Brollan hämtade mig så jag fick se hur han hade möblerat om i sin lilla etta. Jag vill oxå möblera om, det är ju skitkul me förändring där man tillbringar mycket tid!!

Sen vidare till Mattias på ett tvåmanna-förkrök :) Vi snackade bort hela kvällen, ringa taxi sen ner på Munken o snacka o dansa vidare. Tack Mattias för en kul kväll!!
I taxin hem fick jag en chock!!! Hahaaaa! Så himla märkligt möte me en riktig förädare..tyvärr kan jag inte säga va han gjort men även fast jag va onykter var det svårt att hålla sig från ämnet me han o snacka om annat :D Jaja, visste ju att nångång kommer jag hamna i hans taxi.
Vi överlevde situationen båda två o jag kom hem som jag skulle, var riktigt osexiga vägar inatt men det gick fint!

Känner mig fruktansvärt pigg o utvilad idag!! Så jag väntar me spänning på va denna gråa söndag har att bjussa på!
HejPusSes


Utgång


                  


Helg + Go drink + tacos = MUMS!! Japp det är fredagkväll o jag blev såklart partysugen i allt fredagsmys!! Wohoooo tänkte jag o kollade på Fejjan vem som skulle ut. Nahaj, inte månge naj. Men snckade me Mattias o han var på!! Nahaj fick ingen barnvakt. Vilket antiklimax hahaaaa!! MEN imorrn ska jag banne mig ut! Mattias har fixat barnvakt till imorrn så jag åker in ti stan o festar me han, sen ner på stan o kolla läget :) Jag utmanade honom i bowling men han skyller på träningsvärk, han påstår att han knappt kan klä på sig idag. Pfht...fegis :P


          

Tragiskt!


Det känns faktiskt som att mitt liv står på paus.




 

Jag lever det inte som jag vill, önskar eller borde göra!
Jag känner mig lite tragisk som sitter här o erkänner detta men jag kommer inte ur min enorma längtan efter kärlek. Jag lägger detta i text för att det kanske får mig att släppa det lite? Eller att jag tar tag i saken? Just nu finns det inte mycket som kan göra det värre faktiskt. Jag vill va en lyklig singel som trivs me att va ensam men det är jag inte...

För det första ska man ju inte leta. Man ska ju mest fokucera på sig själv så man mår bra i sig själv, känner trygghet i sig själv o därmed utstrålar nåt som kan va attraktivt för andra?!
"Älskar man inte sig själv - kan man inte älska andra"???

När jag går till mina vänners o syskons familjesituation är jag överlycklig för deras skull!!<3!! Men...blir samtidigt sådär tragiskt avundsjuk, haha! Jag vill oxå ha det dom har; En karl/kvinna vid sin sida som stöttar, underbara barn som uppfostras av underbara föräldrar, dom bor i hus, har bil, jobb o alla såna där 
svensson-fasoner :)
Jag vill oxå ha! Jag är ju för fasen 27 bast redan! Snart (((((30))))).

Kom igen nu Signe för f*n! Gör det inte värre än vad det är, gör sånt som är kul o sånt du mår bra av. Umgås me människor som gör dig till en bättre människa.
Var glad att du är frisk, aja någorlunda iaf ;P
Var framförallt glad för det du har; Ett jobb där du trivs!! Underbara nära & kära!! Boende där det känns okej! En bil som rullar som den ska! Hälsan! O sist men inte minst viljan att skapa en ny familj på denna planet ;P

HejPusSes






Spark mi själv i rövi o upp o ränn igen

Jahapp då var den här dagen gången. Jag har fått endel gjort, både nåra måsten o lite kul!! Började dagen me att sova till 9, sådär lagom länge, det är ju både sovmorron + att det ännu är tidig förmiddag ;)
Sen var det städa, duscha, promenera till syrran o kolla film, tog me kidsen till affärn o överraskade syrran me gubbe me att handla hem tacos, ett glas vin till det o nu sitter jag här nöjd o gla'.


           


Som många andra börjar jag känna att kroppen inte riktigt passar kläderna efter Jul. Ser jag utanför fönstret är Julkänslan närmare än sommarvärmen men jag vet att det kommer gå fort o att jag snart vill klä mig tunt o springa på stranden i bikini. Som det är nu skulle jag inte vilja göra det :P Omöjligt! Inte ens diskutabelt faktiskt! Så jag måste verkligen göra nånting åt saken så jag inte går hela våren (som jag älskar o gärna vill njuta av) o får panikångestattacker!!
Vet bara inte vad jag skall göra???? Löp-bandet har jag skickat vidare eftersom jag inte använde det på ett halvår typ PUCKO!! Simma tycker jag bara är jobbigt me alla andra som man måste trängas me, sen tycker jag vattnet känns snuskigt. Badminton är ju nåt jag pysslat me i många år o fick bra kondition av o höll ner kilona men...nja..känner inte för det längre. Syrran pratade om att hon ville börja gymma, men vet inte om jag får det jag är ute efter då? Men kanske ändå?!!
Får ta o spark mi själv i rövi o upp o ränn igen!!


                                 


Nu ska jag lägga fettet åt sidan över natten o varva ner dagen genom att gosa ner mig i soffan, dra duntäcket upp till hakan o kika nån kass rulle ;P
HejPusSes


Hellre lite skit i hörnen - än ett rent helvete

Kan inte annat än att hålla me!! Men!! nu har högarna i hörnen spritt sig ut mot mitten på golvet ;P Dax att vrida upp volymen på radion, shejka rumpa o fatta diskborste i ena handen o dammsugarn i andra!
Mmm det är lika bra så att man kan slappna av resten av "semestan" o spara det roliga till sist!!

Men nåt jag tycker är tråkigt me städningen är att det inte är många som uppskattar det. Hade jag vart sambo hade jag för det första bara behövt göra hälften, för han hade ju självklart velat städa han me, eller? ;) Sen hade vi varit två som fått njuta av att dammråttorna fått flytta till dammsugarpåsen! Summa summarum; jag får helt enkelt ta o bjuda hem nån när jag är klar. Eller hoppas på en våldgästare ;)


           


Måste få säga att jag känner mig glad idag :) Har vart lite nergången o lessen nåra dar nu så känns riktigt gött me lite positiv energi! Ska utnyttja den till fullo idag!

 


Jobbe? Semesta!

Eller ja. Typ! Sitter här me duntäcket över mig o är så nöjd me att vara ledig i 4 dagar från o me imorrn! Känns ju som en hel semester, allra helst nu efter dom löjligt korta helgerna som varit över Jul & Nyår!
Så, vad göra då???????? Först o främst ska jag ha härliga sovmornar där jag får vakna av mig själv, inte av väckarklockan som annars väcker mig 04.25.
Sen ska jag försöka få me mig syrrans underbara gullungar o åka pulka tror ja?! Om vädret tillåter, hörde just att det skulle va nån plusgrad o att blötsnö skulle falla.
Borde väl i o för sig städa hela lägenheten oxå. Skulle va skönt me en storstädning, ta rum för rum o gör'art ordentligt!!
Helgen får utvisa! Granen får iallafall stå kvar nån vecka till. Mysfaktor på den ju!!



Kom in o var dig själv vettja

Shit då var man igång! Har faktiskt tänkt på att starta en egen blogg ett bra tag nu, så varför inte starta 2011 me nåt att få skriva av sig på?!
Inte för att jag vet exakt vad jag ska låta mina fingrar knappa fram men jag jobbar me peltorlurar på (o me sköna grabbar såklart) så det försigår massor både uppe mellan mina öron o mellan mina kollegor!
Jag lyssnar bl.a på P3 hela dagarna o hörde ett kul företag idag som heter; Lelle's Ved & Porr - när du vill ha stock! Haha då garva jag ikapp me Jonas!!


Oj! Då var jag igång! Känns spännande, kul o lite läskigt att starta en blogg måste jag erkänna. Samtidigt som det är nåt nästan alla gör idag så är det väldigt nytt o främmande för mig. Meeeeen, jag har tänkt på det länge nu så varför inte?!  Hörs mer snart!



Nu måste jag kika vidare o kolla hur allt funkar! (som om jag lär mig allt ikväll...pfht!!)
Be right back!

 


RSS 2.0